Το Μυστικό της Πεταλούδας: Το μυστικό της Έλενας σοκάρει τον Χριστόφορο!

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Το μυστικό της Έλενας σοκάρει τον Χριστόφορο!

Ο Φίλιππος στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας, καθησυχάζει την Ειρήνη ότι κανείς δε θα σκεφτεί να τον ψάξει εκεί στο σπίτι του. Της λέει ότι θα μείνει κρυμμένος και θα περιμένει μήπως έρθει ξανά αυτός που μπήκε κι έβαλε το όπλο και το κινητό του Πολυβίου εκεί, για να τον αιφνιδιάσει και να τον αναγκάσει να του πει πού είναι ο Χρυσοχόου. Η Ειρήνη, που φοβάται γι΄ αυτόν, τον παρακαλεί να μην το κάνει.

Ο Ηλίας λέει στο Δώρο ότι θα πει στον Χρυσοχόου για την πρόταση του Χριστόφορου να συνεργαστεί μαζί τους για την μεταφορά της κοκαϊνης και θα τον ενημερώσει. Όταν φεύγει απ΄ το σπίτι του Δώρου, όμως, για να πάει να συναντήσει τον Άλκη, κάποιος τον παρακολουθεί με το αμάξι του.

Ο Στέφανος θέλει να πει στον Άλκη γι΄ αυτό που του είπε ο Χριστόφορος, ότι κάποιος Ηλίας Ευαγγέλου σκότωσε τον Πολυβίου, αλλά, ο Άλκης έχει φύγει απ΄ το τμήμα για να πάει στη συνάντηση με τον Ηλία.
Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι η Χάρις ψάχνει το παρελθόν του και είναι ανήσυχος μήπως αυτό δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία της Αμάλα.

Η Μαρήλια τηλεφωνεί στον Άρη να δει πώς είναι, αλλά, δεν της απαντάει. Ανήσυχη πάει στο σπίτι του φίλου του, όπου κρύβεται ο Άρης, για να δει, αν είναι καλά.

Η Σοφία πάει στο Στέφανο και τον ρωτάει για ποιο λόγο παραιτήθηκε η Ειρήνη κι αν η απόφαση της έχει σχέση με τον Χριστόφορο. Όταν γυρνάει σπίτι, ρωτάει την Ειρήνη να της πει, αν ο Χριστόφορος την ανάγκασε να παραιτηθεί για να μην πει στην αστυνομία ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου.

Η Έλενα αναρωτιέται αν ο Χριστόφορος με την Ειρήνη είναι ζευγάρι και σκέφτεται με ποιον τρόπο μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ο Χριστόφορος είναι στο καινούργιο του σπίτι και διαβάζει ξανά το ημερολόγιο της Βαγγελιώς εκεί που γράφει για το μαχαίρωμα του Κυριάκου. Βάζει να πιει λίγη ζιβανία κι όταν τον παίρνει ο ύπνος, βλέπει ένα όνειρο που τον αναστατώνει. Την επομένη του τηλεφωνεί ο Τάκης, που έψαξε πληροφορίες για την Έλενα και του λέει κάτι που τον αφήνει άναυδο.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό