Το Ναυάγιο: Άγριο ξύλο- Ο Βασίλης μαθαίνει ότι ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του!

Το Ναυάγιο: Άγριο ξύλο- Ο Βασίλης μαθαίνει ότι ο Γιώργης ήταν εραστής της γυναίκας του!

Λίγο πριν η Ασημίνα πνιγεί στη σειρά Το Ναυάγιο, ο Βασίλης είχε καταλάβει πως η γυναίκα του έχει κρυφό δεσμό και αυτός μάλιστα ήταν ο λόγος που είχε αρνηθεί να της δώσει διαζύγιο. Μετά από το γεγονός, πληγωμένος ακόμα που εκείνη τον είχε προδώσει, προσπάθησε να ψάξει τον άντρα που είχε κλέψει την καρδιά της γυναίκας του, όμως δεν τα κατάφερε. Η παρουσία της Στέλλας στη ζωή του τον γέμισε με ελπίδες και αποφάσισε να μην κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω του σε εκείνα που τον πλήγωσαν.

Όμως η μοίρα θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του, παρόλο που ο ίδιος δεν θα το επιδιώξει. Σύμφωνα με το Τν24, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Μιλτιάδης Παντελίδης που έχει αρχίσει να ψάχνει μανιωδώς το παρελθόν του έγκριτου δημοσιογράφου, θα βρει τον Βασίλη Χρήστου και θα του δώσει μια πληροφορία που θα του αλλάξει τη ζωή. Ο Βασίλης θα εκνευριστεί όταν δει τον μισητό δικηγόρο μπροστά του και θα προσπαθήσει να τον διώξει. Οι λέξεις του Μιλτιάδη όμως θα τον κάνουν να παγώσει.
Τον ρωτάει αν θέλει να μάθει με ποιον τα είχε η γυναίκα του ενώ αυτός κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου!

Ο Βασίλης παρόλο που θα του πει ότι δεν θα πιστέψει ούτε λέξη απο όσα έχει να του πει, τελικό θα τον ακούσει. Του λέει ότι ο Γιώργης Κανελλάκης ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Αυτός είναι ο άντρας που θα του χάλαγε την οικογένεια κι αυτός, όχι μόνο τον θεωρεί φίλο του αλλά θα συνεργαζόταν και μαζί του!

Ο Βασίλης φτάνει στο γραφείο του Γιώργη, τον οποίο και βρίσκει να οργανώνει μαζί με τον Μιχάλη το επόμενο χτύπημα στον Βασιλείου. Του λέει ότι θα πεθάνει αφού δεν είχε τα κότσια να του πει ότι τα είχε με τη γυναίκα του! Θα του φωνάξει προκαλώντας την αντίδραση και των δύο αντρών που σηκώνονται όρθιοι βλέποντάς τον. Πριν ο Κανελλάκης προλάβει καν να αντιδράσει, θα δει τον φίλο του να του επιτίθεται άγρια και τον Μιχάλη να προσπαθεί να μπει ανάμεσά τους.

Ο Μιχάλης θα αναζητήσει βοήθεια από άλλους υπαλλήλους της εφημερίδας και τελικά θα καταφέρουν να χωρίσουν τους δύο άντρες που έχουν πιαστεί στα χέρια. Τότε του λέει ότι δεν είχε νόημα να μάθει αφού η Ασημίνα έφυγε. Δε νιώθει περήφανος αλλά την αγάπησε όσο δεν έχει αγαπήσει άλλον άνθρωπο!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό