Το ναυάγιο: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη

Το ναυάγιο: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη

Η νέα δραματική σειρά «Το Ναυάγιο» του Mega έρχεται για να συγκλονίσει με τη μεταφορά του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας το 1966 το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 250 άτομα.

Η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, έγινε την Κυριακή 1/10 μέσα από το Mega με διπλό επεισόδιο και όπως αναμενόταν, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτά είναι τα σκοτεινά μυστικά του Ιπποκράτη

Στη συνέχεια της σειράς του Mega, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει εξελίξεις που αφορούν τη σκοτεινή πλευρά του Ιπποκράτη Πανόπουλου.

Ο ίδιος όπως θα δούμε, με αυταπάρνηση ρίχνεται στη μάχη του εντοπισμού και της διάσωσης των επιβαινόντων στο μοιραίο Φοίνιξ.

Τα κύματα θα τον πνίγουν όμως ο ίδιος ρισκάρει ακόμη και την ίδια του τη ζωή, προκειμένου να σώσει τους συνανθρώπους του.

Μάλιστα, θα είναι αυτός που θα σώσει τη ζωή της Ειρήνης, καθώς θα τη βοηθήσει να ανεβεί στο πλοίο του Λιμένικου.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει το σκοτεινό πρόσωπο του αξιωματικού, Ιπποκράτη Πανόπουλου καθώς πίσω από το χαμόγελο του κρύβονται συμφέροντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θα βρεθεί στο σημείο του ναυαγίου, όχι μόνο για να βοηθήσει αλλά και για να κουκουλώσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο που βγάζει την άσχημη πλευρά του εαυτού του στην οικογένεια του. Στη γυναίκα και το παιδί του, από τους οποίους απαιτεί απόλυτη πειθαρχία.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η γυναίκα του εξαφανίστηκε από το σπίτι τους, λίγο πριν από το ναυάγιο..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό