Το ναυάγιο: Δημήτρης και Μαρία παθαίνουν αυτό που φοβόντουσαν

Το ναυάγιο: Δημήτρης και Μαρία παθαίνουν αυτό που φοβόντουσαν

Η νέα δραματική σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, ήρθε στη μικρή οθόνη!

Μάλιστα, οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας αναμένονται ραγδαίες.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Δημήτρης και Μαρία παθαίνουν αυτό που φοβόντουσαν

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του Mega, στο προσκήνιο αναμένεται να βρεθούν η Μαρία και ο Δημήτρης, με τον έρωτα τους να φανερώνεται κάτι που δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, παρά τις αντιρρήσεις της Μαρίας, το τραπέζι της Πολυξένης εν τέλει γίνεται και οι δύο οικογένειες μαζεύονται για να γνωριστούν καλύτερα.

Η ατμόσφαιρα όμως μυρίζει μπαρούτι και η βόμβα δεν θα αργήσει να εκραγεί ακόμη και αν οι νεότεροι στην ηλικία, παρακολουθούν αμέριμνοι.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να αντισταθεί και ρίχνει βλέμματα λατρείας προς την πλευρά της Μαρίας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ακόμη δεν την έχει ξεπεράσει.

Εκείνη από την πλευρά δείχνει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με την βραδιά να παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, με τα αισθήματα του Δημήτρη για την Μαρία να έρχονται στην επιφάνεια.

Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως και τίποτα πλέον δεν θα είναι πια το ίδιο με την επόμενη ημέρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τις δύο οικογένειες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό