Το ναυάγιο: Η Αλίκη παγιδεύει τον Γιωργή με εντολή Παντελίδη – Τέλος η Ειρήνη

Το ναυάγιο: Η Αλίκη παγιδεύει τον Γιωργή με εντολή Παντελίδη – Τέλος η Ειρήνη

Ο καιρός περνά και έναν μήνα μετά οι «ναυαγοί» και όσοι έχασαν τους δικούς στους στο «Φοίνιξ» προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Θα τους αφήσει όμως η μοίρα;

Ο Γιώργης ετοιμάζεται να πάει με την Αλίκη στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη. Η Αλίκη δεν υποπτεύεται καν ότι το ένοχο μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί άμεσα και πως όλοι μπορεί να μάθουν ότι στην πραγματικότητα είναι άνθρωπος του Παντελίδη και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να φρενάρι τις διαδικασίες που θα φέρουν στο φως τις πραγματικές αιτίες του ναυαγίου.

Την ίδια στιγμή, η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, κάτι που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Μέσα του ταλαντεύεται για το εάν τα συναισθήματά της προς εκείνον είναι αληθινά.

Μάλιστα, η ίδια καταρρέει όταν σε μια έξοδό της μυρίζει το άρωμα που έφτιαξαν με τον Απόστολο και αναρωτιέται πώς μπορεί να είναι δυνατόν. Πρέπει πάση θυσία να εντοπίσει το μπουκαλάκι με το άρωμα, που έχει καταλήξει στα χέρια της Λίνας!

Από ‘κει και πέρα, ο Τρύφωνας έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά πλέον στην Ειρήνη για την κατάσταση της υγείας του. Δεν μπορεί άλλο να το καθυστερεί…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό