Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης

Από τη στιγμή που βρήκε το ημερολόγιο της Κλαίρης στο σπίτι του κήπου στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο και στη συνέχεια την είδε στον ύπνο της να την παρακαλεί να προστατεύσει το παιδί της, η Ειρήνη έβαλε σκοπό της ζωής της να μάθει τι κρύβει ο ισχυρός λιμενικός. Με βοηθό τον Πέτρο και την Ευγενία, που με τόσο σθένος υποστήριζε από την αρχή πως την αδελφή της σκότωσε ο Ιπποκράτης Πανόπουλος, ενώνει τα κομμάτια του παζλ που μαρτυρούν πως εκείνος έχει σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, Κλαίρη. Όμως, για να απαλλαγεί από την παρουσία του και να αφήσει για πάντα πίσω της τον γάμο τους, πρέπει να αποδείξει την ενοχή του. Και αυτό δεν θα είναι δύσκολο, αφού ο μικρός Ορφέας θα της αποκαλύψει πως τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του ήταν οι τριανταφυλλιές.

Την ίδια στιγμή, θα θυμηθεί πως ο Ιπποκράτης δεν αφήνει κανέναν να πλησιάζει το συγκεκριμένο κομμάτι του κήπου αλλά και την αποκάλυψη της Δήμητρας, πως τη μέρα που εξαφανίστηκε η Κλαίρη, βρήκε μέσα στο σπίτι χώματα. Η Ειρήνη καταλαβαίνει τελικά πως η Κλαίρη δεν απομακρύνθηκε και πολύ από το σπίτι της. Πιο συγκεκριμένα, καταλαβαίνει πως είναι θαμμένη από τον Ιπποκράτη στον κήπο. Και τότε βάζει σε εφαρμογή το παράτολμο σχέδιό της.

Σύμφωνα, με το Tv24, στην αρχή σοκάρεται, αλλά στη συνέχεια αποφασίζει να είναι εκείνη που θα ξεσκεπάσει το μεγάλο έγκλημα του άντρα της. Χωρίς να πει σε κανέναν οτιδήποτε, περιμένει τη στιγμή που θα είναι μόνη στο σπίτι για να ολοκληρώσει αυτό που έχει στο μυαλό της. Δηλαδή να σκάψει στον κήπο. Και τελικά τα καταφέρνει.

Ο Ιπποκράτης φεύγει για την υπηρεσία του, ο μικρός Ορφέας είναι στο σχολείο και η Δήμητρα λείπει για εξωτερικές δουλειές. Η Ειρήνη βγαίνει στον κήπο και σκάβει με ορμή μπροστά από τις τριανταφυλλιές. Δεν θα αργήσει να ανακαλύψει το άψυχο σώμα της Κλαίρης. «Θεέ μου… Κλαίρη, πόσο λυπάμαι να ήξερες γι’ αυτό που σου συνέβη. Να ξέρεις πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σε δικαιώσω», θα μονολογήσει και χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο θα καλέσει την αστυνομία, που με τη σειρά της θα ειδοποιήσει τη στρατονομία.

«Κύριε Πανόπουλε, πρέπει να μας ακολουθήσετε στο τμήμα», θα του πουν οι άντρες που θα μπουν στο γραφείο του χωρίς καν να χτυπήσουν την πόρτα. «Ποιοι είστε εσείς και τι κάνετε εδώ μέσα; Δεν με ενημέρωσαν οι υπάλληλοί μου ότι έχω ραντεβού», θα απορήσει και όταν εκείνοι του δείξουν τις επιχειρησιακές τους κάρτες, ο λιμενικός θα αρχίσει να αγχώνεται πραγματικά. Δυστυχώς όμως θα βρει τρόπο να τους ξεφύγει για ακόμα μία φορά χωρίς να τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό