Το ναυάγιο: Ο Μιλτιάδης κάνει την βρωμοδουλειά – Ρίχνει ευθύνες στους νεκρούς

Το ναυάγιο: Ο Μιλτιάδης κάνει την βρωμοδουλειά – Ρίχνει ευθύνες στους νεκρούς

Το ναυάγιο αναμένεται να συγκλονίσει στα επόμενα επεισόδια καθώς θα δούμε το πλοίο «Φοίνιξ» να βουλιάζει στη θάλασσα και μαζί του να χάνονται δεκάδες ζωές αλλά και όνειρα.

Η σειρά του Mega κορυφώνεται στη συνέχεια  και σαρώνει την τηλεθέαση καθώς θα δούμε όλα όσα διαδραματίστηκαν για να γίνει το ναυάγιο της Φαλκονέρας, τι έκανε κάθε πρωταγωνιστής εκείνη τη στιγμή αλλά και ποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να ζήσουν και ποιοι όχι…

Το ναυάγιο: Ο Μιλτιάδης κάνει την βρωμοδουλειά – Ρίχνει ευθύνες στους νεκρούς

Στη συνέχεια της σειράς του Mega, θα δούμε πολλά και διάφορα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη στο tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να τα ρίξει όλα στους εργαζόμενους που είναι εν ζωή μετά το ναυάγιο αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, ακόμη πιο βολικά για τον ίδιο θα ήταν να τα ρίξει σε εκείνους καθώς όσοι δεν κατάφεραν να επιβιώσουν ουσιαστικά απομακρύνουν και τον όποιο αντίλογο.

Η λέξη κλειδί για εκείνον θα είναι το ανθρώπινο λάθος. Είναι πολύ κυνικός και προσπαθεί όλους να τους χειραγωγήσει, να τους πάρει με το μέρος του προκειμένου να μην πούνε όλη την αλήθεια και τον κάψουν.

Απέναντι του θα σταθεί όμως ο Γιώργης Κανελλάκης ο οποίος και θα αποτελέσει απειλή για τον Μιλτιάδη όμως δεν υπάρχει κάτι που θα τον σταματήσει από το έργο του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό