Το ναυάγιο: Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας – Τέλος η Ειρήνη

Το ναυάγιο: Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας – Τέλος η Ειρήνη

Η νέα δραματική σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ήρθε για να μας συγκλονίσει!

Το «μεγάλο κανάλι» φέρνει στη μικρή οθόνη μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης, δύναμης ψυχής και καρμικών συμπτώσεων με φόντο μία ναυτική τραγωδία.

Μάλιστα, οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια είναι ραγδαίες με αποτέλεσμα το Ναυάγιο να σαρώνει στην τηλεθέαση!

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας – Τέλος η Ειρήνη

Στη συνέχεια της ιστορίας του Mega, o Παντελίδης προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Μιχάλη. Η Ειρήνη σε άθλια κατάσταση περιμένει να μάθει αν το πτώμα που βρέθηκε στη θάλασσα, στην Κρήτη, είναι του Απόστολου. Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια γι’ αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει.

Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία, αλλά ο αστυνόμος Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της.

Ο Μάκης πηγαίνει στον Γιώργη για να του βρει τη διεύθυνση της Λίνας και πετυχαίνει εκεί τον Άγγελο. Η τύχη τους φέρνει κοντά και η παρέα της αυλής αποκτά νέο μέλος.

Ακόμη, ο παπάς κάνει τρισάγιο για τον Πέτρο. Η Λαμπρινή αρνείται να δεχτεί ότι έχει πεθάνει ο γιος της, ενώ ο παπάς πρέπει να πάρει αποφάσεις. Ο Βασίλης ρωτάει τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας και ο Γιώργης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Τέλος, ο Μάκης πηγαίνει στο σπίτι της Λίνας για να της παραδώσει τον σκύλο της. Θα βρεθούν επιτέλους; Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό