Το ναυάγιο: Τέλος Μιχάλης – Έλενα;

Το ναυάγιο: Τέλος Μιχάλης – Έλενα;

Το ναυάγιο έχει συγκλονίσει τη φετινή χρονιά στο Mega. Η ιστορία του Ναυαγίου του Φοίνιξ έχει πολλούς πρωταγωνιστές με κάποιους από αυτούς να έχουν ξεχωρίσει και να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Ένας από αυτούς τους ήρωες είναι και ο ναυτικός Μιχάλης ο οποίος δούλευε στο Φοίνιξ όμως στο μοιραίο ταξίδι ήταν επιβάτης. Ο Μιχάλης κατάφερε να πάρει δύναμη από τη σκέψη για τη γυναίκα του και το παιδί του μέσα στη θάλασσα και ήταν ένας από τους ελάχιστους επιζώντες. Ωστόσο η ζωή του θα συνεχίσει να έχει δυσκολίες και ο ίδιος θα κουβαλάει την τραγωδία μέσα του.

Ο Θάνος Λέκκας υποδύεται με μαεστρία τον Μιχάλη με την ερμηνεία του να αποθεώνεται καθημερινά. Ο ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται και στον Γιατρό του ΑΝΤ1, παραχώρησε συνέντευξη στο MyTV και μίλησε για το μέλλον του ήρωά του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης είναι βαθιά τραυματισμένος από όσα βίωσε από το ναυάγιο. Ο Μιχάλης προσπαθεί να κάνει πράγματα για να λυτρωθεί από τα συναισθήματα που νιώθει. Προσπαθεί να υπερασπιστεί αυτούς που χάθηκαν.

Ο Μιχάλης δε θα παρατήσει τον αγώνα του για να δικαιωθεί. Όπως αποκαλύπτει θα προσπαθήσουν να τον δωροδοκήσουν ωστόσο αυτός δε θα υποκύψει. Στη νέα του δουλειά όμως θα αντιμετωπίσει προβλήματα και αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω από αυτά βρίσκεται ο Βασιλείου.

Το σημαντικότερο για αυτόν όμως είναι ότι θα επηρεαστεί και η σχέση του με τη γυναίκα του Ελένη από όλο αυτό. Ο Μιχάλης επηρεάζεται από τον πόνο που νιώθει, την περηφάνεια του και το πείσμα του ενώ και η Ελένη θα αντιδράσει με τον δικό της τρόπο. Το μέλλον του ζευγαριού είναι δυσοίωνο…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό