Το Ναυάγιο: Τέλος ο πατέρας της Ειρήνης – Κι άλλο χτύπημα της μοίρας!

Το Ναυάγιο: Τέλος ο πατέρας της Ειρήνης – Κι άλλο χτύπημα της μοίρας!

Μια νέα αρχή θα προσπαθήσει να κάνει η Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο, όμως, όπως όλα δείχνουν, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος της. Ο Τρύφωνας που πλέον θα έχει επιστρέψει για τα καλά στα Κύθηρα και το ιατρείο του, θα χαίρεται με τις πρωτοβουλίες που αρχίζει να παίρνει στη ζωή της η μονάκριβη κόρη του, όπως να βρει ένα σπίτι δικό της για να μείνει, και δεν θα θελήσει να της μιλήσει.

Ούτε όταν θα αρχίσει να έχει σοβαρές ενοχλήσεις στην υγεία του. Μάλιστα, χωρίς να το αποκαλύψει σε κανέναν για να μην προκαλέσει πρόωρη ανησυχία, θα υποβάλλει τον εαυτό του σε μια σειρά από σοβαρές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Για την ακρίβεια, ο Τρύφωνας θα μάθει πως είναι πολύ άρρωστος και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση. Ακόμα και τότε όμως, δεν θα θελήσει να μιλήσει στην Ειρήνη καθώς δεν θα θέλει να την αναγκάσει να παρατήσει τη νέα της ζωή στην Αθήνα και να πάει να ζήσει μαζί του. Ετσι θα μοιραστεί τα νέα της υγείας του μόνο με τον Ιπποκράτη.
Ο Τρύφωνας ένα πράγμα θα ζητήσει από τον νέο φίλο της Ειρήνης, όταν θα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Να μη μάθει τίποτα τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί πως τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν.

Στο μεταξύ, Ιπποκράτης και Ειρήνη έχουν αρχίσει να δένονται με έναν περίεργο τρόπο αφού παρατηρούν πως υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που ενώνουν τις ζωές τους, ενώ οι συναντήσεις τους θα έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.

Όταν όμως η Ειρήνη μάθει την αλήθεια θα καταρρεύσει και δυστυχώς η υγεία του άντρα δεν θα παρουσιάσει βελτίωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό