Το προξενιό της Ιουλίας: Μαζί Γρηγόρης και Φιλιώ – Η Ιουλία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το προξενιό της Ιουλίας: Μαζί Γρηγόρης και Φιλιώ – Η Ιουλία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το προξενιό της Ιουλίας είναι η νέα δραματική σειρά του Alpha η οποία έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με την τραγικότητα των πρωταγωνιστών της.

Οι εξελίξεις τρέχουν με τον Γρηγόρη και την Ιουλία να μην μπορούν να είναι μαζί και απελπίζονται. Ο καθένας τους όμως θα αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γρηγόρης τα φτιάχνει με τη Φιλιώ

Αφότου ο Γρηγόρης αρνείται να αποκαλύψει στην αστυνομία ότι ο πατέρας του ήταν αυτός που σκότωσε τον Σκούταρη κάτι που του ζήτησε η Ιουλία. Έτσι απογοητευμένη η κοπέλα του ζητάει να χωρίσουν χωρίς να του πει μάλιστα ότι είναι έγκυος.

Την ίδια ώρα η μητέρα του έχει καταστρώσει ένα διαβολικό σχέδιο προκειμένου να σιγουρέψει ότι ο άντρας της θα γλιτώσει. Μία συγγένεια με  τον διευθυντή της αστυνομίας θα διασφάλιζε το μέλλον τους. Έτσι κανονίζει ο γιος της ο Γρηγόρης να παντρευτεί τη Φιλιώ.

Η Φιλιώ με τη σειρά της είναι ερωτευμένη με τον νεαρό ενώ και η μητέρα της στηρίζει αυτή την απόφαση. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες κλείνει λοιπόν. Παράλληλα η Κυριακούλα πιέζει τον Γρηγόρη τονίζοντας πως μόνο έτσι θα σωθεί ο πατέρας του. Με τα πολλά λοιπόν ο Γρηγόρης θα λυγίσει και θα τον δούμε ζευγάρι με τη Φιλιώ.

Τα χτυπήματα της μοίρας είναι διαδοχικά για την Ιουλία η οποία παρότι δέχτηκε το προξενιό έχει την καρδιά της στον Γρηγόρη. Η Ιουλία θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να ορίσει τη μοίρα της όπως τη θέλει κάνοντας νέα απόπειρα αυτοκτονίας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό