Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος εκβιάζει τον Στράτο με τη σύλληψη του Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Στασινόπουλος εκβιάζει τον Στράτο με τη σύλληψη του Γρηγόρη

Το προξενιό της Ιουλίας είναι όλο και πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί με την Ιουλία να περνάει δύσκολες στιγμές στη συνέχεια.

Προς το παρόν όμως οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha τρέχουν γύρω από τον φόνο του πατέρα της. Ο Στασινόπουλος κάνει ότι μπορεί για να εξιχνιάσει το έγκλημα όμως τα πράγματα περιπλέκονται συνεχώς.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Έτσι στριμώχνει ο Στασινόπουλος τον Στράτο

Ο Στασινόπουλος συνεχίζει να ψάχνει που είναι ο Φώτης, ο εργάτης που είναι μάρτυρας κλειδί για τη δολοφονία του Σκούταρη. Την ίδια ώρα η Κατερίνη και η Κυριακούλα ετοιμάζουν ένα δείπνο στο σπίτι των Ραζίνηδων με σκοπό να συμφιλιωθούν και να μονοιάσουν ο Κωστής με τον Στράτο.

Την ώρα που οι οικογένειες Ραζίνη και Στασινόπουλου συναντιούνται για το τραπέζι η χωροφυλακή φτάνει στα ίχνη του Φώτη. Ο Στασινόπουλος ειδοποιείται και αποχωρεί από το τραπέζι για να ακολουθήσει την υπηρεσία του. Η Φιλιώ στο μεταξύ μάταια προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του Γρηγόρη.

Ο Δημητρός βρίσκεται έξω από το σπίτι και ενημερώνει την Αλεξάνδρα για μια άσχημη εξέλιξη στον εντοπισμό του Φώτη. Εκείνη ενημερώνει με τη σειρά της την οικογένεια και όλοι ταράζονται.

Ο Φώτης θα ομολογήσει τελικά όλα όσα είδε το μοιραίο βράδυ. Αποκαλύπτει πως ο Γρηγόρης ήταν πάνω από το πτώμα και με προτροπή του Ζαφείρη έκρυψε το όπλο. Ο διοικητής ξέρει πως ο νεαρός είναι αθώος αποφασίζει όμως να στριμώξει τον Στράτο να ομολογήσει χρησιμοποιώντας την κατάθεση και απειλές ενάντια στον γιο του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό