Το trailer της νέας κωμικής σειράς ”Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου” που έρχεται τον Οκτώβριο !

Το trailer της νέας κωμικής σειράς ”Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου” που έρχεται τον Οκτώβριο !

Η νέα σπαρταριστή κωμική σειρά με τίτλο ”Το Προξενιό Στην Πόρτα Σου”, έρχεται τον Οκτώβριο στο YouTube στο κανάλι Click Art Production για να σας κρατήσει συντροφιά και να γεμίσει τις νύχτες σας με πολύ χιούμορ, άφθονα ευτράπελα, συγκίνηση και φυσικά με ατάκες που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια.

Η υπόθεση της σειράς έχει ως βασική της ηρωίδα, την Βάνα Αναστασίου, μια διάσημη ζωγράφο, η οποία όμως δεν ξεχνάει ότι πάνω απ’ όλα είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα που έχει ως πρωταρχικό της μέλημα να δει τον μονάκριβο γιο της (Πάρης) παντρεμένο και τακτοποιημένο!!! Γι’ αυτό σαν άλλη καπάτσα και σπιρτόζα πεθερά θ’ αρχίσει να καταστρώνει σχέδια και να του κάνει προξενιά της αρεσκείας της προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της!!! Φυσικά η πολυμήχανη αυτή μάνα δε θα σταματήσει εδώ, προκαλώντας έτσι συνεχώς πονοκέφαλο και απόγνωση με τα καμώματα της, τόσο στο παιδί της όσο και στους άμεσα ενδιαφερόμενους.  Άραγε θα καταφέρει να περάσει το δικό της ή τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο αληθινός έρωτας;;;

Δείτε το trailer της σειράς :

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Νεκτάριος Χατζαντώνης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη διαδικτυακή σειρά ”Πρόσκληση” στο YouTube.

Παίζουν : Λούλα Τριανταφύλλου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Μικαέλα Ζούστη, Νίκος Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Μιχαήλ, Μάρθα Μουτσάκη, Ελένη Γιαννακού, Σοφία Βερβελέ, Edward Honein και η Cilia Katrali.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό