Το Υπουργείο Τουρισμού άκουσε το ΑΚΚΕΛ και έδωσε τουριστικά πακέτα σε ξένους πυροσβέστες

Το Υπουργείο Τουρισμού άκουσε το ΑΚΚΕΛ και έδωσε τουριστικά πακέτα σε ξένους πυροσβέστες

Το ΑΚΕΛ εκφράζει την μεγάλη ικανοποίησή του που το Υπουργείο Τουρισμού άκουσε και υλοποίησε την πρότασή του να χρηματοδοτήσει πακέτο διακοπών για τους ξένους πυροσβέστες, με επιστολή στον Υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη στις 17 Αυγούστου. Ειδικότερα:

«Το ΑΚΚΕΛ προτείνει να ξεκινήσετε αφ’ ενός ένα σύνολο ενεργειών για να κατευθυνθεί τουριστικό ρεύμα προς τις πυρόπληκτες περιοχές και συγκεκριμένα σάς προτείνουμε να ενεργοποιηθεί και πάλι το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους και να κληρώσετε άλλες 10.000 θέσεις αποκλειστικά για ξενοδοχειακές μονάδες σε πυρόπληκτες περιοχές.

Αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος ώστε να ενισχυθούν αυτές οι περιοχές μιας και όλες οι αγροτικές δραστηριότητες έχουν καταστραφεί και αφ’ ετέρου να οργανώσετε και χρηματοδοτήσετε εβδομαδιαίο πακέτο διακοπών για τους ξένους πυροσβέστες και λοιπό προσωπικό στις πυρόπληκτες περιοχές όταν ολοκληρωθεί το έργο τους, πριν επιστρέψουν στις χώρες τους. Θα ήταν και η καλύτερη μορφή διαφήμισης αλλά και προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας».

Απομένει να υλοποιηθεί και το άλλο σκέλος της πρότασης για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους με κλήρωση 10.000 θέσεων αποκλειστικά για ξενοδοχειακές μονάδες σε πυρόπληκτες περιοχές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό