«Του Κουτρούλη ή του …Μουμίν ο …γάμος!»

«Του Κουτρούλη ή του …Μουμίν ο …γάμος!»

Πως είναι δυνατό το καλλιτεχνικό μέρος ενός φεστιβάλ να κοστίζει 17.000 € και το «τεχνικό» μέρος 34.000€ ;

Με έναν τρόπο απλό: πληρώνοντας απίθανα έξοδα, όπως «τη διενέργεια της εργασίας διοικητική οργάνωση και απολογισμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ιάσμου προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου» ποσού 2.170 € και «την εργασία υποστήριξης της διοργάνωσης και εκτέλεσης παραγωγής του 1ου Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου» ποσού 2.970 € !

Υπάρχει και κάτι ακόμη πιο ωραίο: Στην ίδια ανάδοχο (του απολογισμού και της εκτέλεσης…) είχαν δώσει τον περασμένο Απρίλιο άλλα 2.480 € για να ετοιμάσει την «πρόταση» προς το Υπουργείο Πολιτισμού!
Έτσι η ίδια «σύμβουλος», έλαβε 2.480 € για την ετοιμασία της πρότασης στο ΥΠΠΟ, και αναμένεται να λάβει 2.970 € για την βοήθεια στην εκτέλεσή της και άλλες 2.170 € για την σύνταξη της απολογιστικής έκθεσης… Σύνολο 7.520 € ενώ η ενίσχυση του ΥΠΠΟ ήταν 6.500 € !!!

Για να πάρουμε 6.500 δηλαδή πληρώσαμε 7.500 !!!
Κάπως έτσι ο προϋπολογισμός του …πανηγυριού έφτασε τα 51.500 €. Και συνεχίζει…
Και κάπως έτσι, ούτε προτάσεις, ούτε προϋπολογισμοί, κλπ δεν έφτασαν ποτέ στα συλλογικά όργανα του Δήμου… Κι αν δεν ήταν οι υποχρεωτικές αναρτήσεις στο πρόγραμμα «Διαύγεια», ακόμη θα ψάχναμε να βρούμε πόσα ξοδεύει και που ένας ακραίος εθνικιστής για να αγοράσει με τα λεφτά του Δήμου Ιάσμου το προφίλ του οπαδού της ……. Ειρήνης.

Για την παράταξη
Ο επικεφαλής
Κυριάκος Αμούτζας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό