Τούρκοι στρατοχωροφύλακες οδηγούν με οχήματα λαθρομετανάστες, να περάσουν μέσω ποταμού Έβρου στην Ελλάδα (video)

Τούρκοι στρατοχωροφύλακες οδηγούν με οχήματα λαθρομετανάστες, να περάσουν μέσω ποταμού Έβρου στην Ελλάδα (video)

Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι λαθρομετανάστες που επιχειρούν να περάσουν παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία στην Ελλάδα, όπως συχνά δηλώνει δημόσια και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μπορεί να φτάνουν και τους 2.000 όσοι επιχειρούν κάτι τέτοιο καθημερινά και έχουν στις προσπάθειες τους την ξεκάθαρη βοήθεια από τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας και στρατιωτικά οχήματα τους μεταφέρουν και τους βοηθούν, ενώ ενεργούν χωρίς την παραμικρή προφύλαξη, ως διακινητές, με μοναδικό στόχο να “σπρώξουν” προς την Ελλάδα τους λαθρομετανάστες.

Το Evros-news.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από την περιοχή του νοτίου Έβρου. Φαίνεται ξεκάθαρα το στρατιωτικό όχημα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που έχει αποβιβάσει δεκάδες λαθρομετανάστςς, πάνω από 100 άτομα και τους προωθεί προς τον ποταμό Έβρο για να περάσουν στην ελληνική όχθη.

Όπως διαπιστώνει εύκολα κανείς, δεν χρειάζονται διακινητές, αφού τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η τουρκική στρατοφυλακή και το περιβόητο “Καραβάνι του Φωτός” έχει ξεκινήσει, με έναν διαφορετικό τρόπο και τις απόπειρες να περνούν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες κατά εκατοντάδες σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Evros-News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό