Τρεις  Άτλαντες στη μεγάλη γιορτή των Πελαργών στην Αλεξανδρούπολη!

Τρεις Άτλαντες στη μεγάλη γιορτή των Πελαργών στην Αλεξανδρούπολη!

Το Σάββατο 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Πελαργών για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή τους και 3 Άτλαντες (Ομάδα Άτλας Κομοτηνής)  συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Συγκεκριμένα Σωφρόνης Παπουής, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Κοτσαρίδης αγωνίστηκαν με την ομάδα των Πελαργών απέναντι στην ομάδα των Βετεράνων της Αλεξανδρούπολης.
Παρών ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αν. Μακεδονίας & Θράκης Παναγιώτης Σταυρακάρας, ο παλαίμαχος διεθνής Δήμος Ντικούδης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Βαγγέλης Ιωάννου.
Η εκδήλωση περιλάμβανε μεταξύ άλλων και την παρουσίαση του βιβλίου του θρυλικού Bane Prelevic, ενός εκ των πιο εμβληματικών ξένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα ελληνικής ομάδας.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό