Τρία Μίλια: Εξαφανίζεται ο Νίκος – Χάρης και Ελένη σε ακατάλληλες σκηνές – Το τεστ DNA ανατρέπει τη ζωή της Λίζας

Τρία Μίλια: Εξαφανίζεται ο Νίκος – Χάρης και Ελένη σε ακατάλληλες σκηνές – Το τεστ DNA ανατρέπει τη ζωή της Λίζας

Τα «Τρία Μίλια» συνεχίζουν δυναμικά την προβολή τους στο Star δείχνοντας μία νέα δυναμική τη φετινή σεζόν απέναντι στον έντονο ανταγωνισμό όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση που σημειώνουν.

Στα επερχόμενα επεισόδια βλέπουμε την Δέσποινα με τον Τίμο να φιλοξενούν με το ζόρι τον Σταύρο τον πρώην μπράβο του Μερκίνη. Ο Ιωάννης βρίσκει τη Βασιλική στο μαγαζί της και αυτή ταράζεται τόσο που κάνει μια γκάφα.

Η Ελένη με την Κλειώ προσπαθούν να καταλάβουν γιατί φιλοξενείται ο Σταύρος σπίτι τους. Ο Γεράσιμος βρίσκει κάποιον να χρηματοδοτήσει το πλοίο του.

Η Βασιλική ζητάει τη βοήθεια του Χάρη και του Χρόνη για την γκάφα που έκανε. Η Λίζα παίρνει τα αποτελέσματα του DNA τεστ και παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο για να ανοίξουν το φάκελο μαζί. Στο μεταξύ ο Πέτρος είναι ανήσυχος για τον πατέρα του καθώς δεν τον βρίσκει εδώ και ώρες.

Η Δρακόνησος αναστατώνεται από την εξαφάνιση του Νικόλα! Ο Πέτρος αναζητάει τον πατέρα του παντού με τη βοήθεια του Γεράσιμου και της Κλειώς.

Η Λίζα εκπλήσσεται από τα αποτελέσματα του DNA. Ο Στέφανος όμως διασκεδάζει με αυτό που έπαθε παρότι εκείνη έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να μείνει μακριά από τον τζόγο την ώρα που και η Κάτια από την ταραχή της παρασύρεται πάλι στα μονοπάτια του αλκοολισμού. Με τη νύχτα να πέφτει οι ελπίδες για την εύρεση του Νικόλα λιγοστεύουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό