Τρία Μίλια: Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδερφή της με τη Φωτεινή

Τρία Μίλια: Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδερφή της με τη Φωτεινή

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Star, Τρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Η σειρά συνεχίζει να σαρώνει στην τηλεθέαση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ήδη έχει αρχίσει να αποκτά το δικό της φανατικό κοινό, δίνοντας υπόσχεση για ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, πρόσωπο έκπληξη θέλει να εξοντώσει την Φωτεινή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Ελένη μετά την αποβολή της, αλλά αυτή δεν θέλει να τον δει καθόλου. Ευχάριστα είναι τα νέα για την Κάτια που αρχίζει να εμφανίζει σημάδια βελτίωσης.

Η Βασιλική από την άλλη πιέζει τον Λάμπη να βρει μία λύση για να αποφύγει τη μετάθεση. Εκείνος εναποθέτει μάταια τις ελπίδες του στον Λευτέρη. Η Βασιλική στην προσπάθειά της να τον κρατήσει του ζητά να παραιτηθεί από το Λιμενικό και να δουλέψει στο μαγαζί της.

Ο Ευθύμης προτείνει στη Λίζα να γυρίσει στο σπίτι της, αφού η κατάστασή της έχει βελτιωθεί. Ο δικηγόρος του Τίμου του λέει ότι βρήκε κάτι, που θα τον βοηθήσει. Παράλληλα, δέχεται και ένα περίεργο μήνυμα από κάποιον άγνωστο.

Η Κλειώ κατηγορεί τον Μιχάλη ότι εξαπατούσε την αδερφή της με τη Φωτεινή και πως γνώριζαν ότι ο Πέτρος και οι άλλοι συνωμοτούσαν εναντίον του πατέρα της. Κάποιοι πετούν αυγά στο τζάμι του φαρμακείου και η Δέσποινα βγαίνει και τους μιλάει έξω από τα δόντια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Τρία Μίλια» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό