Τρία Μίλια: Τέλος Ελένη και Μιχάλης – Η Λίζα κόρη του Τίμου

Τρία Μίλια: Τέλος Ελένη και Μιχάλης – Η Λίζα κόρη του Τίμου

Νέες εξελίξεις θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του StarΤρία μίλια σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Τρία μίλια spoiler».

Τα τρία μίλια συνεχίζουν να συναρπάζουν και να σαρώνουν στην τηλεθέαση  από την πρώτη ημέρα της προβολής τους, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, μια δολοφονική επίθεση στον Κυριάκο θα φέρει τα πάνω κάτω και θα προκαλέσει μεγάλες ανατροπές.

Aυτή δεν θα είναι όμως η μοναδική εξέλιξη που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν από το ξεκίνημα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, η Ελένη, ο Μιχάλης, η Λίζα και ο Τίμος.

Με έναν χωρισμό που θα συζητηθεί θα συνεχιστούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς, με την Ελένη και τον Μιχάλη να ρίχνουν τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη είναι αποφασισμένη να χωρίσει τον Μιχάλη μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν θα το κάνει με τον πιο ωραίο τρόπο καθώς θα του το ανακοινώσει μπροστά στον Χάρη.

Ο τελευταίος βλέπει την Ελένη να μπαίνει στο μπαρ της και να πίνει μετά την ανακάλυψη της κρυφής σχέσης του Μιχάλη με την Φωτεινή. Ο Χάρης τον καλεί να έρθει γρήγορα στο μαγαζί εκεί όπου η Ελένη του ζητάει να χωρίσουν.

Την ίδια στιγμή, ένα μεγάλο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια, καθώς ο Τίμος θα ανακαλύψει πως η Λίζα είναι κόρη του!

Πρόσωπο κλειδί σε αυτή την αποκάλυψη θα είναι ο Ευθύμης που θα βρει στα πράγματα της Λίζας ορισμένα στοιχεία που θα αποκαλύψουν πως ο Τίμος είναι ο πατέρας της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Τρία Μίλια» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό