Τρία Μίλια: Τίμος και Μιχάλης εκμβιάζονται με 500.000 ευρώ για το φόνο του Ανδρέα

Τρία Μίλια: Τίμος και Μιχάλης εκμβιάζονται με 500.000 ευρώ για το φόνο του Ανδρέα

Τα Τρία Μίλια συνεχίζουν να χτίζουν την πλοκή τους καθώς η σειρά του Star φτιάχνει το δικό της τηλεοπτικό κοινό με κάθε επεισόδιο που προβάλλεται.

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται αναμένεται να ανεβάσουν την τηλεθέαση της σειράς στη συνέχεια. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, σε επόμενα επεισόδια, ο Ευθύμης αποκαλύπτει το παρελθόν του στη Φωτεινή.

Ο Μιχάλης με τον Τίμο βρίσκονται στη θαλαμηγό μετά από τις απειλές που δέχονται, ώστε να δώσουν τα χρήματα που τους ζητήθηκαν.

Πάνω στη θαλαμηγό όμως λειτουργεί ένα παράνομο καζίνο και ο Μιχάλης ενδίδει στο πάθος του για τον τζόγο και παίζει με τα χρήματα τα οποία έχουν φέρει μαζί τους για να παραδώσουν.

Την ίδια ώρα, στο νησί η Κάτια συζυτάει με τον Στέφανο τα όσα σκέφτεται για τον Μιχάλη αλλά και τις υποψίες της ότι ο Γεράσιμος την απατάει. Ο Πέτρος βλέπει την Κλειώ να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον νέο της καθηγητή και ο Κυριάκος ζηλεύει.

Στην θαλαμηγό ο Μιχάλης συνεχίζει να τζογάρει παίζοντας όλο και πιο παράτολμα με τον Τίμο να τρελαίνεται. Ο Λάμπης κανονίζει να συναντηθεί με τον άγνωστο, κρυφό πληροφοριοδότη που του στέλνει τα ανώνυμα μηνύματα.

Τελευταία στιγμή όμως στέλνει τον Ευθύμη στη θέση του. Εκείνος πηγαίνει, αυτό που βλέπει μπροστά όμως είναι κάτι που τον εκπλήσσει. Την ίδια στιγμή όμως εκεί είναι και ο Στέφανος.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο εκβιασμός Τίμου και Μιχάλη με τα λεφτά

Ο Τίμος και ο Μιχάλης συναντιούνται με τον εκβιαστή τους ο οποίος του ζητάει 500.000 ευρώ καθώς τους θεωρεί υπεύθυνους για τη δολοφονία του Αντρέα.

Η Λένα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο Γεράσιμος είναι αυτός που την έστειλε να συναντήσει τον Λάμπη. Κανείς τους όμως δε ξέρει ότι την συνάντησή τους την έχει βγάλει ο Στέφανος βίντεο.

Ο Κυριάκος κάνει το πρώτο του μάθημα με την Κλειώ στο μπαρ του Χάρη και γνωρίζεται με την Λίζα. Ταυτόχρονα, ο Τίμος και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Δρακόνησο και μπάινουν σε μία λέμβο. Κάποιος όμως βρίσκεται στη παραλία που φτάνουν και τους βλέπει έκπληκτος…

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό