Τρίκαλα : Ροζ βίντεο 15χρονης διέρρευσε από τις φίλες της. Τι λέει ο 20χρονος που κατηγορείται

Τρίκαλα : Ροζ βίντεο 15χρονης διέρρευσε από τις φίλες της. Τι λέει ο 20χρονος που κατηγορείται

Μια 15χρονη μαθήτρια στα Τρίκαλα ζει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της διαρροής ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 15χρονη είχε σχέση με έναν 20χρονο, ο οποίος φέρεται να έχει καταγράψει σε βίντεο προσωπικές της στιγμές χωρίς να το ξέρει η κοπέλα. Το συγκεκριμένο υλικό μάλιστα βρίσκεται στα κινητά πολλών συμμαθητών και φίλων της.

Ο 20χρονος μίλησε στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου και δηλώνει αθώος. Ρίχνει μάλιστα τις ευθύνες για τη διαρροή του βίντεο στις φίλες της. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το βίντεο δεν έχει διαρρεύσει από εμένα. Ολα τα έχουν κάνει οι φίλες της 15χρονης. Περιμένω να με καλέσει η αστυνομία να πάω για κατάθεση για να δώσω ονόματα. Μια φορά τη γνώρισα την 15χρονη και μία φορά βρεθήκαμε πριν από αρκετούς μήνες, δεν την ξαναείδα. Γνωριστήκαμε μέσω μιας φίλης της. Αυτό το βίντεο το έχω δει και δεν φαίνεται κάτι.

Εγω έμαθα για το βίντεο από κάποιες κοπέλες που με συναντούσαν εξω και μου έλεγαν διάφορα. Απορώ πως η μητερα της κατάλαβε ότι το έχω κάνει εγώ. Εγώ δεν τράβηξα το βίντεο και δεν απεικονίζομαι στο βίντεο και δεν διέρρευσα το βίντεο. Γι’ αυτό περιμένω να πάω στην αστυνομία για να γίνουν όλα όπως πρέπει. Εμείς δεν απειλήσαμε κανέναν. Σε εμένα τηλεφώνησαν και με απείλησαν ακόμη και για τη ζωή μου».

Η μητέρα της 15χρονης, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Το κορίτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σε σημείο που να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

NewsIT

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό