Τσαβούσογλου σε Δένδια: Ευχαριστώ αγαπητέ Νίκο για το συλλυπητήριο μήνυμα

Τσαβούσογλου σε Δένδια: Ευχαριστώ αγαπητέ Νίκο για το συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο twitter, ευχαριστεί τον Νίκο Δένδια για το συλλυπητήριο μήνυμά του σχετικά με την τραγωδία σε ορυχείο στην Τουρκία. Σε ανάρτησή της, η τουρκική πρεσβεία εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες «στους αξιότιμους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους και στο σύμμαχο ελληνικό λαό» για τα συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με ανάρτησή του στο twitter, ευχαριστεί τον Νίκο Δένδια για το συλλυπητήριο μήνυμά του σχετικά με την τραγωδία σε ορυχείο στην Τουρκία.

«Ευχαριστώ, αγαπητέ Νίκο, για το συλλυπητήριο μήνυμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, στην οποία παραθέτει επίσης τα συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Δένδια.

Νωρίτερα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο ίδιο κοινωνικό μέσο είχε εκφράσει βαθύτατη θλίψη για τις τραγικές ανθρώπινες απώλειες από την χθεσινή έκρηξη στο ανθρακωρυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας στέλνοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

Σε ανάρτησή της, η τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα εκφράζει ειλικρινείς ευχαριστίες «στους αξιότιμους εκπροσώπους του ελληνικού κράτους και στο σύμμαχο ελληνικό λαό» για τα συλλυπητήρια μηνύματα που έστειλαν και την ετοιμότητα να προσφέρουν τη στήριξή τους μετά το τραγικό δυστύχημα στο ορυχείο στην επαρχία Μπαρτίν της Τουρκίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό