Τζόνι Ντεπ: Είναι κάτοχος  ελληνικού νησιού στα Δωδεκάνησα- Το αγόρασε 4.200.000 ευρώ!

Τζόνι Ντεπ: Είναι κάτοχος ελληνικού νησιού στα Δωδεκάνησα- Το αγόρασε 4.200.000 ευρώ!

Από το 2015 ο Τζόνι Ντέπ είναι – εκτός των άλλων – και ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού στα Δωδεκάνησα διαθέτοντας, μάλιστα, 4.200.000 ευρώ για την απόκτησή του!

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει αυτό το μεγάλο ποσό για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την απογραφή του 2011 στο νησί δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι παρά μόνο μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού.

Να σημειωθεί πως, ο Τζόνι Ντεπ το 2004 διέθεσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα ακόμα νησί, αλλά αυτή την φορά στις Μπαχάμες, το οποίο έχει 6 παραλίες. Στις παραλίες αυτές λέγεται πως έχει δώσει τα ονόματα των παιδιών του και της τότε πρώην συζύγου του, Βανέσα Παραντί αλλά και φίλων του, όπως του Μάρλο Μπράντο.

Στο μεταξύ “στο σφυρί” βγαίνει το πολυτελές ρετιρέ που έμενε με την άλλοτε αγαπημένη του Άμπερ Χέρντ. Μετά το θρίλερ της δικαστικής τους διαμάχης του από ότι φαίνεται λοιπόν, ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ θέλει να γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του και έτσι πουλά το πολυτελές ρετιρέ που ζούσαν όσο ήταν παντρεμένοι.

Το ρετιρέ όπου έμεναν στους 15 μήνες που έμειναν παντρεμένοι βγαίνει στο σφυρί. Η μονάδα είναι μία από τις πέντε που κατείχε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» στην κορυφή του διάσημου κτιρίου Eastern Columbia στο κέντρο του Λος Άντζελες. Μετά το διαζύγιό του από τη Heard το 2016, ο 58χρονος Ντεπ καταχώρησε και πούλησε και τα πέντε ρετιρέ έναντι 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ και οι πέντε μονάδες φέρονται να ήταν συνδεδεμένες μεταξύ τους όταν ο Depp και η Heard ζούσαν εκεί, στη συνέχεια χώρισαν αφού τις πούλησε και το ρετιρέ που βγήκε πιο πρόσφατα στην αγορά πωλείται προς 1.765.000 δολάρια. Το πολυτελές διαμέρισμα, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Λος Άντζελες, είναι μια διώροφη κατοικία που διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια και 1.780 μέτρα ελεύθερου χώρου.

Πηγή: youweekly.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό