Β’ Εθνική: Επέστεψε στον ΓΑΣ Κομοτηνή σε νέο πόστο ο Μουράτ

Β’ Εθνική: Επέστεψε στον ΓΑΣ Κομοτηνή σε νέο πόστο ο Μουράτ

Την συμφωνία με τον Κομοτηναίο απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Μουράτ Μεχμέτ ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή και θα αναλάβει ως τεχνικός στο παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας της Κομοτηνής, ενώ ως προπονητής έχει εργατσεί τόσο στην ΑΕ Κομοτηνής, όσο και στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η αξιοποίηση του ντόπιου υλικού δεν είναι μόνο στους παίκτες αλλά και στους προπονητές. Ένας ακόμη Κομοτηναίος ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας!
Ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΓΑΣ Κομοτηνή, φτάνοντας να αγωνιστεί στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου. Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και στο ανδρικό τμήμα ενώ σαν γυμναστής πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική την σεζόν 2014/15 και την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την σεζόν 2016/17. Στα 26 του ανέλαβε την ανδρική ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ παράλληλα διετέλεσε όλα αυτά τα χρόνια προπονητής στις ακαδημίες της Ελπίδας Σαπών.Φέτος θα αναλάβει το παιδικό, αγωνιστικό μας τμήμα με την ανάλογη προσοχή και υπευθυνότητα!
Καλώς ήρθες Μουράτ στην οικογένειά μας !»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό