Βαγγέλης Λαφτσής : “Η ολιγωρία Δημάρχου και Αντιδημάρχου με τα φανάρια στο ΙΚΑ, συνεχίζει να ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες”

Βαγγέλης Λαφτσής : “Η ολιγωρία Δημάρχου και Αντιδημάρχου με τα φανάρια στο ΙΚΑ, συνεχίζει να ταλαιπωρεί κατοίκους και επισκέπτες”

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που τα φανάρια στο ΙΚΑ Κομοτηνής τέθηκαν εκτός λειτουργίας, προκαλώντας  μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο Δήμος Κομοτηνής παρόλο που γνώριζε το συγκεκριμένο πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως έχουν παραδεχτεί, δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα.

Με αφορμή την καθυστέρηση αυτή ο Βαγγέλης Λαφτσής, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής με τη παράταξη Σύμπραξη Προοπτικής – Αντώνης Γραβάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Δυστυχώς, παρόλο που περάσανε 15 μέρες, η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής δεν έχει καταφέρει να θέσει σε λειτουργία τα φανάρια στην περιοχή του ΙΚΑ. Εκτός από το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργείται καθημερινά, τίθενται σοβαρά θέματα ασφάλειας σε πεζούς και οχήματα.

Και όλα αυτά σε μία περίοδο όπου η πόλη μας υποδέχεται τους νέους φοιτητές και ξεκινάει και η σχολική περίοδος. Η ολιγωρία αυτή δεν τιμάει ούτε τον Δήμαρχο κ. Γκαράνη αλλά ούτε τον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Καρασταύρου, καθώς διαφαίνεται ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και σε καθημερινές ανάγκες.

Σε περίπτωση ατυχήματος, θα αναλάβει ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών την ευθύνη;

Για ποιο λόγο καθυστερεί τόσο η αποκατάσταση; Ούτε ένα φανάρι δεν μπορούν να φτιάξουν;

Η αλήθεια είναι ότι όπως έχουν παραδεχτεί οι ίδιοι, γνώριζαν εδώ και καιρό το πρόβλημα απλά όπως πάντα δεν έκαναν τίποτα.

Τους καλώ λοιπόν άμεσα να αποκαταστήσουν την λειτουργία των φαναριών αλλά και τις υπάρχουσες διαβάσεις, πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα, την ευθύνη του οποίου θα έχουν».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό