Βασιλιάς Κάρολος- Καμίλα: Στηρίζουν τη μεγάλη νύφη τους Κέιτ Μίντλετον

Βασιλιάς Κάρολος- Καμίλα: Στηρίζουν τη μεγάλη νύφη τους Κέιτ Μίντλετον

Στέκονται στο πλευρό των Κέιτ -Γουίλιαμ -Έτσι απαντούν στις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Το Netflix προγραμματίζει την προβολή του δεύτερου μέρους του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τις 15 Δεκεμβρίου. Η βασιλική οικογένεια, όμως, συσπειρώνεται γύρω από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα συνοδεύσουν την Κέιτ Μίντλετον στο Αβαείο του Westminster στις 15 Δεκεμβρίου. Ημέρα που έχει οριστεί από το Netflix να προβληθεί το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Θα δώσουν το παρών, όπως γίνεται γνωστό από την DailyMail, στην τελετή για τα Κάλαντα που έχει διοργανώσει η Κέιτ Μίντλετον. Οι νέοι «Fab Four», τίτλος που μέχρι πρότινος αποδίδονταν σε Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, θα παραστούν μαζί στην τελετή.

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του δεύτερου τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Στο promo τρέιλερ ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι γίνεται «βρώμικο παιχνίδι», με άλλους να κάνουν λόγο για πόλεμο εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ.

Αποκαλύψεις «φωτιά» από πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατεύσουν» σημειώνει στο ντοκιμαντέρ του Netflix η Μέγκαν Μαρκλ. Και αυτό πριν τη δούμε για άλλη μια φορά να κλαίει. «Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία», συμπληρώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

Το Netflix επιβεβαιώνει πως το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου. Ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο της γιαγιάς του πρίγκιπα Χάρι, βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου. Και έρχεται ακριβώς την ίδια μέρα με την τελετή που έχει διοργανώσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Το δεύτερο teaser του ντοκιμαντέρ για το Netflix ανοίγει με μια σκηνή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Βρίσκονται στο αυτοκίνητο, φαινομενικά στην Αμερική. «Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω και να πεις «τι στο καλό συνέβη;».

Αναπαράγονται βίντεο με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του και τον γάμο του το 2018. Μπαίνει ενδιάμεσα κλιπ με τη φωνή του Piers Morgan να λέει «γίνεται βασιλική ροκ σταρ». Σε άλλο σημείο ακούγεται κάποιος θαυμαστής να φωνάζει «Μέγκαν σε αγαπάμε!». Η σκηνή κόβεται με τη Μέγκαν Μαρκλ να λέει «και μετά…» και τον πρίγκιπα Χάρι να σημειώνει «όλα άλλαξαν».

Ο πρίγκιπας Χάρι χτυπά την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας» στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix. Υποστηρίζει ότι «διέρρευσαν και φύτεψαν» ιστορίες για τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ. Περιγράφει χαρακτηριστικά τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι».

Η βασιλική οικογένεια ελπίζει να αποσπάσει την προσοχή από το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Αποφάσισε έτσι να παρευρεθεί στη λειτουργία που έχει διοργανώσει η Κέιτ Μίντλετον στο αβαείο του Westminster.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό