Βασίλης Φεύγας: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικά κυρίαρχοι»

Βασίλης Φεύγας: «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικά κυρίαρχοι»

Αν η κυβέρνηση άκουγε όσα λέει η αξιωματική αντιπολίτευση, τότε θα είχανε αδειάσει τα ταμεία της χώρας από την αρχή της πανδημίας υποστήριξε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον North 98 της Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Όπως τόνισε ο κ. Φεύγας, η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της και παρεμβαίνει με μέθοδο και σωστό προγραμματισμό όπου και όταν απαιτείται. Όπως είπε, σχεδόν κάθε μήνα, υπάρχει και μια καινούργια ανακοίνωση – παρέμβαση, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στο πεδίο της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, προκειμένου οι συνέπειες για τους πολίτες και καταναλωτές να είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερες.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως παρά την παρατεταμένη πανδημική κρίση, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η παράταξή μας και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι κυρίαρχοι πολιτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Αντίθετα συνεχίζουμε το έργο μας για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Σήμερα ως χώρα παράγουμε περισσότερο χρήμα ως χώρα από αυτό που παραγόταν πριν δυόμιση χρόνια, επεσήμανε ο κ. Φεύγας και σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες, όπως η πιστή εφαρμογή του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και η εισροή των χρημάτων από το ταμείο ανάκαμψης. Όπως είπε ο κ. Φεύγας, οι μειωμένοι δείκτες της ανεργίας, πιστοποιούν αυτή την εκτίμηση.

Όσον αφορά την εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση κλυδωνίζεται και βρίσκεται σε αποδρομή, ο κ. Φεύγας είπε ότι εκείνοι που κλυδωνίζονται και βρίσκονται σε αποδρομή και πανικό, είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά από την στιγμή που στο πολιτικό προσκήνιο μπήκε και ο κ. Ανδρουλάκης και το Κίνημα Αλλαγής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό