Βασίλης Κικίλιας από Θάσο:  “Το υπουργείο θα στηρίξει τα έργα που θα ενισχύσουν το brand name του νησιού”

Βασίλης Κικίλιας από Θάσο: “Το υπουργείο θα στηρίξει τα έργα που θα ενισχύσουν το brand name του νησιού”

Τα προβλήματα και τις ανάγκες της Θάσου μετά από μια τουριστική περίοδο, κατά την οποία οι πληρότητες έφθασαν το 100%, εξέτασε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νησί το πρωί της Δευτέρας.

Ανάγκες που αφορούν την ενίσχυση των υφιστάμενων ή τη δημιουργία νέων υποδομών και την στήριξη των ιδιωτικών επενδύσεων μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία και του υπουργείου Τουρισμού. Στόχος είναι η προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, αναδεικνύοντας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες του νησιού είναι ευσυνείδητοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους να αυξήσουν το τουριστικό προϊόν, τα έσοδά τους και συγχρόνως να προστατεύσουν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού, τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του” δήλωσε ο κ. Κικίλιας, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο Τουρισμού μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους ιδιώτες θα υποστηρίξει έργα που θα ενισχύσουν το brand name “Θάσος” για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συναντήσεις στην Καβάλα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των επιχειρηματιών του τουρισμού.

Πηγή: ertnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό