Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε στη Λεωφόρο και είδε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη από τη θύρα 13

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε στη Λεωφόρο και είδε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη από τη θύρα 13

O Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένθερμος οπαδός του Παναθηναϊκού, με τον γνωστό ηθοποιό να μην χάνει παιχνίδι των «πράσινων» στη Λεωφόρο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είδε το δραματικό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη από τη θύρα 13 της Λεωφόρου.

Μάλιστα, ο Μπισμπίκης ανέβασε και φωτογραφίες στο instagram από το χθεσινό ματς και την παρουσία του στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

“Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι. Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα. Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε δηλώσει ο ηθοποιός για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Νewsbeast.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό