Βιασμός 12χρονης: Ακόμα τέσσερα ονόματα αποκάλυψε το κορίτσι στην κατάθεσή της

Βιασμός 12χρονης: Ακόμα τέσσερα ονόματα αποκάλυψε το κορίτσι στην κατάθεσή της

Σε αποκαλύψεις για τη δράση τουλάχιστον τεσσάρων ανδρών, πέραν των δύο προφυλακισμένων Ηλία Μίχου και Ιωάννη Σοφιανίδη, που όπως κατήγγειλε τη βίασαν, προχώρησε η 12χρονη στην κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές.

Η ανήλικη «έδωσε» περιγραφή και τα μικρά ονόματα των ανδρών που σύμφωνα με την κατάθεσή της, την κακοποίησαν.

Ταυτόχρονα, οι αρχές φαίνεται πως έχουν εστιάσει και σε ένα «πρόσωπο κλειδί» στην υπόθεση, το οποίο φαίνεται να είχε καθημερινή επαφή με τον 53χρονο κατηγορούμενο Ηλία Μίχο, λόγω της στενής επαγγελματική συνεργασίας που είχαν.

Το πρόσωπο αυτό φαίνεται πάντως να μην έχει κληθεί να καταθέσει στις αρχές, αφού η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται προς το παρόν στη δικογραφία.

Αναφορικά με τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους βιαστές ή κακοποιητές, το οποίο φέρεται να διαχειριζόταν ο 53χρονος, αυτές γίνονταν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat.

Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Σήμερα οι περισσότεροι από τους υποψήφιους βιαστές ή κακοποιητές έχουν κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για «συνεύρεση», με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλώσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές αναζητούν από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τοποθετημένες στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μιχου τι ακριβως έχει καταγραφεί απο τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί του κατηγορούμενου. Κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο κάμερες δεν υπήρχαν στο υπόγειο του καταστήματος.

Παιδεραστής Μίχος: Η 12χρονη μου έστελνε φωτογραφίες και βίντεο

Στην απολογία του ο Ηλίας Μίχος με τρόπο προκλητικό υποστήριξε ότι η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο.

Παραδέχθηκε ότι «συνευρέθηκε» με την ανήλικη 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του βρισκόταν σε διακοπές.

Όσον αφορά τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για «συλλεκτικούς λόγους»:

«Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα από έναν Σύριο, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι».

Αναφερόμενος στο ρόλο της μητέρας της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος ισχυρίστηκε ότι «πιστεύει πως ήξερε τι συνέβαινε» προσθέτοντας ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μίχου, το μήνα Ιούλιο.

Παιδεραστής Σοφιανίδης: «Με απειλούσε ότι θα πάει στην Αστυνομία επειδή είναι ανήλικη»

Από την πλευρά του ο Ιώαννης Σοφιανίδης, στην απολογία του υποστήριξε:

«Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και “από εκείνη ό,τι θέλω”. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος… Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνο της …»

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν και άλλες φορές. Όπως υποστήριξε, σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχώρησε για λίγο, και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Στην ερώτηση του πως το δικαιολογούσε στη μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία.

«Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο», υποστήριξε.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και τα μηνύματα που αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο μετά τις αποκαλύψεις.

Μητέρα 12χρονης: Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω. Πάει η ζωή μου. Σε καλω όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φαω το λαρύγγι όλοι θα μάθουν τι είσαι.

Ηλίας Μίχος: Ηρέμησε έλα να τα πούμε.

Μητέρα 12χρονης: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκει που θα σε παρουν σηκωτό. Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει.

Ηλίας Μίχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου οκ

Η μητέρα έστειλε στον κατηγορουμενο και ένα σκρινσοτ με τις συνομιλίες του με το παιδι που έλεγε: «Θέλω να κάνουμε έρωτα” “κάνε μου…” “κανε… και στείλε μου βιντεο» έγραφε ο 53χρονος.

Μητέρα 12χρονης: Τι έχεις να πεις;

Ηλίας Μίχος: Οκ εγώ είμαι.

CnnGR/Msn

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό