Βιασμός 18χρονης: Ομολόγησε ο 31χρονος την πράξη του και προφυλακίστηκε

Βιασμός 18χρονης: Ομολόγησε ο 31χρονος την πράξη του και προφυλακίστηκε

Το δρόμο για τις φύλακες πήρε ο 31χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού 18χρονης baby sitter στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο κατηγορούμενος χωρίς να λάβει προθεσμία απολογήθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών έκανε ό,τι έκανε, ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Να σημειωθεί ότι 31χρονος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα του βιασμού και της παράνομη οπλοχρησίας, μετά την απολογία του με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος στην απολογία του ομολόγησε την πράξη και ζήτησε συγγνώμη ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η 18χρονη , η οποία ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο 31χρονος έκλεισε ραντεβού στο νεαρό κορίτσι για να συζητήσουν για την φύλαξη του παιδιού του σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν έφτασε η κοπέλα ο κατηγορούμενος δικαιολόγησε την απουσία της συζύγου και του παιδιού τους, που υποτίθεται ότι η νεαρή κοπέλα θα γνώριζε, λέγοντας ότι έπρεπε να συναντήσουν συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος πρότεινε στην 18χρονη να δει το δωμάτιο του παιδιού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της καθώς την απείλησε με ένα μαχαίρι για να βγάλει τα ρούχα της. Η νεαρή κοπέλα, φέρεται να περιγράφει το βιασμό της από τον 31χρονο ο οποίος αμέσως μετά της επέτρεψε να φύγει από το διαμέρισμα.

Η 18χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον φίλο της τι της συνέβη και στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της στο διαμέρισμα το οποίο, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ανήκει στον κατηγορούμενο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό