Βιασμός 24χρονης: Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις και το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της

Βιασμός 24χρονης: Ανατροπή με τις τοξικολογικές εξετάσεις και το αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της

Στοιχεία που ενδεχομένως θα αλλάξουν τα δεδομένα της υπόθεσης του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Σύμφωνα με τον κ. Γαλαντέρη, «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά», τονίζει και προσθέτει ότι «ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ όπως βιάστηκαν πολλοί να περιγράψουν. Τα ποσοστά κατανάλωσης αιθανόλης ήταν σημαντικά» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γαλεντέρης και εξηγεί ότι ύστερα από προσεκτική ανάγνωση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων διαπίστωσε ότι: «Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο τα ποσοστά αιθανόλης να είναι ικανά ώστε να προκαλέσουν απώλεια συνείδησης είπε ότι θα χρειαστεί η ενδελεχής μελέτη των εξετάσεων για να αποδειχθεί αν το αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της Γεωργίας Μπίκα είναι ικανό ώστε να προκαλέσει «κενά μνήμης» ή «απώλεια συνείδησης».

Ο τεχνικός σύμβουλος θα ενσωματώσει τα στοιχεία στην τεχνική έκθεση που θα συντάξει και θα τα παραδώσει στην Ανακρίτρια την επόμενη εβδομάδα.

kontranews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό