Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν και άλλα κινητά – Μαρτυρίες από βίντεο αναζητούν οι Αρχές

Βιασμός 24χρονης: Κατασχέθηκαν και άλλα κινητά – Μαρτυρίες από βίντεο αναζητούν οι Αρχές

Συνεχίζεται η παράλληλη έρευνα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, αλλά και το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι δύο υποθέσεις φέρονται να συνδέονται, καθώς η έρευνα για το κύκλωμα προέκυψε μέσα από την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για όσα έζησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ ίσως να εμπλέκονται ίδια πρόσωπα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση, που έκριναν οι αρχές ότι πρέπει να ερευνηθούν. Μέχρι στιγμής, οι αρχές κατέχουν 6-7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

 

Καταγγελίες για άλλα δύο κορίτσια που ναρκώθηκαν στη Θεσσαλονίκη: H σύνδεση με την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε κατασχεθεί το κινητό του Μάνου Παπαδόπουλου και άλλων δύο εμπλεκομένων, χωρίς να γίνεται γνωστό το όνομά τους.

Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που “καίνε” εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών.

 

Το βίντεο – κλειδί που αναζητούν οι Αρχές
Πριν από λίγες ημέρες, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, και το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δυο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος φαίνεται να βιντεοσκοπεί. Οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει και πλέον οι αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

 

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

 

Οι κινήσεις του 33χρονου μετρ

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα, σύμφωνα με το MEGA, για τις κινήσεις του 33χρονου μετρ, που είχε αναλάβει το ρόλο του διοργανωτή του πάρτι και του ατόμου που είχε επιφορτιστεί με την ανεύρεση γυναικών, οι οποίες θα ήθελαν να παρευρεθούν στο συγκεκριμένο πάρτι στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου.

 

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο 33χρονος Μάνος Παπαδόπουλος έφυγε από το χώρο του πάρτι λίγα λεπτά πριν τις 04:00 και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε σε σπίτι συνεργάτη του, ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν και αυτός στον ίδιο χώρο, αλλά φαίνεται να έφυγε γιατί δεν του άρεσε όπως κυλούσε η βραδιά.

Μάλιστα, ο 33χρονος πριν ανέβει στο σπίτι του συνεταίρου του, δέχθηκε μια κλήση στο κινητό του τηλέφωνο, σε ώρα που ταιριάζει με την κατάθεση που έχει δώσει η 24χρονη κοπέλα και η οποία υποστήριξε ότι του τηλεφώνησε για να ζητήσει τη βοήθειά του.

 

Μιλώντας για το θέμα, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά τόνισε ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και στο τέλος ο ανακριτής θα αποφασίσει πώς θα ασκηθεί η δίωξη. “Για το λόγο αυτό είναι σημαντικές οι τοξικολογικές εξετάσεις, όπου θα φανεί αν στην κοπέλα χορηγήθηκε κάποιο χάπι” σημείωσε.

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η κοπέλα έλαβε τη στήριξη του κόσμου” συμπλήρωσε η κυρία Βαρελά.

 

Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, υπογράμμισε ότι παραμένουν άγνωστα τα πλοκάμια των κυκλωμάτων που διακινούν νεαρά κορίτσια στα πριβέ πάρτι, τονίζοντας ότι με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση των κυκλωμάτων που δρουν στην Κύπρο, αλλά και το Ντουμπάι με αυτό της Θεσσαλονίκης.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό