Βιασμός 24χρονης: Νέα καταγγελία από κοπέλα – «Συνέβη το ίδιο και σε μένα το 2017»

Βιασμός 24χρονης: Νέα καταγγελία από κοπέλα – «Συνέβη το ίδιο και σε μένα το 2017»

Συγκλονίζει η Μαρία που έζησε καρέ καρέ παρόμοια εμπειρία με εκείνη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Η προσέγγιση του διοργανωτή των πάρτι, οι ασφυκτικές πιέσεις, το ποτό που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της και να ξυπνήσει σε ένα σπίτι που δεν γνώριζε.

 

«Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, στα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017 άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε στο να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Σταμάτησε και άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε οι δυο μας. Αν θέλω να πάω σπίτι του να χαλαρώσουμε. Μερικές μέρες μου έστειλε για να πάω σε μία νυχτερινή τους έξοδο. Με πίεζε κατά τη διάρκεια της ημέρας ρωτώντας αν θα πάω, αν θα έρθει να με πάρει. Κάποια στιγμή του απάντησα πως δεν θα πάω. Όταν ξύπνησα είχε στείλει ξανά μήνυμα πως πέρασαν πάρα πολύ καλά και έχασα που δεν πήγα. Μου είπε για την επόμενη μέρα και είπα πως θα πάω» είπε η 30χρονη Μαρία στο STAR.

 

«Πήγα λίγο αργά, μας πρότεινε να μας βάλει ποτά και του είπα να βάλει βότκα σκέτη και εκείνος είπε όχι θα σου βάλω βότκα με (…) και επέμενε. Κάποια στιγμή είπαμε σαν παρέα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Με ρώτησε αν ήρθα με δικό μου όχημα, του είπα ήρθα με την παρέα μου και μου ζήτησε να πάω μαζί του για να έχει παρέα στο αυτοκίνητο. Μπήκα, κάναμε μία απόσταση μικρή και έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος μου σε ένα φανάρι. Εγώ τραβήχτηκα. Είναι μέχρι το σημείο που θυμάμαι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε τη διαδρομή που κάναμε, τίποτα…», καταγγέλλει η Μαρία.

 

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα. Ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα. Εκείνη την ώρα στο σαλόνι βρισκόταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος και μιλούσε στο τηλέφωνο στο σαλόνι λέγοντας “τελικά εμείς δεν θα συνεχίσουμε, έχουμε έρθει σπίτι, αν θέλετε ελάτε από εδώ”. Και εκείνη την ώρα εγώ βγαίνω έξω και ζητάω εξηγήσεις για το τι δουλειά έχουμε εκεί. Σηκώνεται, προσπαθεί να με ηρεμήσει λέγοντας πως δεν ένιωθα καλά και εγώ του ζήτησα να πάω εκεί. Μου είπε μην το κάνεις θέμα, αν θέλεις θα σε πάω σπίτι. Ήμουν σε έξαλλη κατάσταση, έψαχνα τα πράγματά μου, πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο και της είπα πως ήμουν κάπου που δεν γνώριζα και θα την έπαιρνα για να έρθει να με πάρει. Αυτός επέμενε να με πάει σπίτι. Του είπα πως το πουκάμισο ήταν ξεκούμπωτο και μου είπε πως μπορεί να το έκανες εσύ» καταγγέλλει η Μαρία και υποστηρίζει πως την επόμενη μέρα «βρήκα κλήσεις και μηνύματα, προσπαθούσε να με καθησυχάσει και να μην το κάνω θέμα. Θεώρησα ότι γλίτωσα, πιθανών να γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρη πως όσα περιέγραψε η κοπέλα έγιναν όπως τα είπε».

πηγή: https://eleftherostypos.gr/ellada/892410-biasmos-24xronis-sti-thessaloniki-nea-kataggelia-sok-synebi-to-idio-kai-se-mena-to-2017/

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό