Βιασμός 24χρονης: Τι συμβαίνει με τις τοξικολογικές εξετάσεις και πότε θα παραδοθούν

Βιασμός 24χρονης: Τι συμβαίνει με τις τοξικολογικές εξετάσεις και πότε θα παραδοθούν

Νέα παράταση για την παράδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, που θα ρίξουν «φως» στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού της τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, οι Ελβετοί επικοινώνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, 31.01.2022, με τους ιατροδικαστές του εργαστηρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους ενημέρωσαν πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όλες οι αναλύσεις. Μόλις ολοκληρωθούν, αναμένεται να σταλούν με e-mail αργά το απόγευμα.

Το πόρισμα από την Ελβετία αναμένεται να μεταφραστεί και να ενσωματωθεί στον φάκελο με όλες τις αναλύσεις που έγιναν στο εργαστήριο του ΑΠΘ για τα φάρμακα και τα ναρκωτικά που είναι γνωστά στην ελληνική αγορά. Ο φάκελος με το τελικό πόρισμα -το οποίο θα είναι ένα- θα παραδοθεί στις αρχές την Τρίτη, 01.02.2022, από το εργαστήριο του ΑΠΘ.

Στο μεταξύ, σε πόλεμο λάσπης αποδίδει ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια που σημειώθηκε στις 7 το πρωί έξω από το γραφείο του, σε οικοδομή επί της Οδού Εγνατίας, από άγνωστα άτομα.

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Θεόφιλος Αλεξόπουλος ήταν δικηγόρος ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα η 24χρονη ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι ο κύριος Αλεξόπουλος της επιτέθηκε φραστικά εντός του Τμήματος Ασφαλείας όταν μετέβη για να καταγγείλει τον 27χρονο, με απώτερο στόχο να την αποθαρρύνει, ώστε να αποσύρει τις καταγγελίες, ενώ για την υπόθεση διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα.

Ο κ. Αλεξόπουλος φτάνοντας στο γραφείο του, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «έχω στοχοποιηθεί με την υπόθεση, τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι έναν πόλεμο λάσπης, εγώ η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχω καμία εμπλοκή με την υπόθεση» , ενώ ξεκαθάρισε ότι «ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία στην 24χρονη όπως ψευδώς καταγγέλθηκε, εγώ ο ίδιος μάλιστα έτρεξα την διαδικασία για να αποδειχθεί και ήδη προκύπτει από τις καταθέσεις ότι δεν ισχύουν οι κατηγορίες, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό και σε εσάς». Επίσης αναφερόμενος στην 24χρονη ο κύριος Αλεξόπουλος τόνισε ότι ποτέ δεν έχει κάνει μήνυση στην καταγγέλλουσα όπως ψευδώς και αυτό διέρρευσε.

«Ο άδικος αυτός πόλεμος που δέχομαι εδώ και δύο εβδομάδες οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα, ευτυχώς ήταν νωρίς και προέκυψαν μόνο ζημιές», είπε, συμπληρώνοντας ότι ελπίζει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό