Βίντεο στη δημοσιότητα που δείχνει την 24χρονη να παραπατάει

Βίντεο στη δημοσιότητα που δείχνει την 24χρονη να παραπατάει

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το ξενοδοχείο, όπου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που φέρνει στο φως η ιστοσελίδα zougla.gr, βλέπουμε την 24χρονη να δυσκολεύεται να περπατήσει και να παραπατάει, πράγμα το οποίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, φέρεται να αποδεικνύει πως ήταν σε κακή κατάσταση, λόγω της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βίντεο επιβεβαιώνει αυτά που έχει καταθέσει η νεαρή κοπέλα στις Αρχές, ότι δηλαδή δεν ήταν σε θέση, λόγω της μέθης, να βρει καν το αυτοκίνητό της, κι έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

 

Νέα μάρτυρας αμφισβητεί τον καταγγελλόμενο βιασμό
Την ίδια μέρα βέβαια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέα κατάθεση, η οποία δίνει μία διαφορετική εκδοχή των συμβάντων από αυτή που έχει περιγράψει η 24χρονη.

Σύμφωνα με το “Βήμα”, η νέα μάρτυρας φέρεται να έχει προσδιορίσει ότι η 24χρονη μετά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο δεν οδηγήθηκε σε κάποιο δωμάτιο που κακοποιήθηκε –όπως έχει ισχυρισθεί η καταγγέλλουσα- αλλά επέστρεψε στο πάρτι όπου κουβέντιαζε για αρκετή ώρα σε φιλικό τόνο με τον γόνο πλούσιας οικογενείας και ακολούθως αποχώρησαν μαζί.

 

Εκείνο που προβληματίζει τις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ είναι ότι τους ισχυρισμούς της 24χρονης (στις καταθέσεις της και στις συνεντεύξεις της) δεν επιβεβαιώνει κανένας από τους παρευρισκόμενους μέχρι τέλους στο πάρτι, αλλά ούτε κι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που ήλθαν σε επαφή μαζί της, δηλαδή συνολικά 10-12 άτομα. Ωστόσο η πλευρά της 24χρονης επιμένει στις καταγγελίες περί βιασμού και ζητά -όπως λέει- την δικαίωση της.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό