Βόλος: Πέθανε 17χρονο κορίτσι από σπάνια νόσο ανήμερα του Πάσχα

Βόλος: Πέθανε 17χρονο κορίτσι από σπάνια νόσο ανήμερα του Πάσχα

Η γιορτή μετατράπηκε σε θρήνο για τη οικογένεια και τους φίλους της Φ.Β., η οποία έπασχε από σπάνια νόσο από τα 14 χρόνια και δυστυχώς κατέληξε νικημένη από τον θάνατο.

 

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου,  ενώ ήταν μαθήτρια του 4ου Λυκείου Βόλου. Συναθλητές της και συμμαθητές της έχουν βυθιστεί στο πένθος. Αφήνει πίσω τους γονείς της και έναν μικρότερο αδερφό.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βυθίστηκαν στο πένθος, τις τελευταίες ώρες έχουν κατακλίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του άτυχου κοριτσιού, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο.

 

«Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση… Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν Είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό