«Βόμβα» με παραίτηση Ζαγοράκη από την ΕΠΟ με απρόβλεπτες συνέπειες για το ελληνικό και το τοπικό ποδόσφαιρο

«Βόμβα» με παραίτηση Ζαγοράκη από την ΕΠΟ με απρόβλεπτες συνέπειες για το ελληνικό και το τοπικό ποδόσφαιρο

Έντονη φημολογία υπάρχει τα τελευταία λεπτά της ώρας για ειλημμένη απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ΕΠΟ.

Η είδηση μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του, καθώς ο «Ζαγόρ» φέρεται πράγματι να έχει αποφασίσει ότι αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής της ΕΠΟ. Κάτι που που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως κι αύριο. Η εν λόγω σκέψη άλλωστε υπήρχε εδώ και ημέρες στο μυαλό του παλαίμαχου άσου, ο οποίος ζύγιζε την επόμενη κίνησή του.

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη -οριστική όπως όλα δείχνουν- απόφαση, φαίνεται πως είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο, με τον παλαίμαχο άσο να επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν. Εξαρχής γνώριζε ότι το εγχείρημα ήταν δύσκολο, όμως ήλπιζε ότι θα υπήρχε συναίνεση και διάθεση για διάλογο μεταξύ των μεγάλων. Κάτι όμως που δεν προκύπτει…

Μια τέτοια εξέλιξη θα σημαίνει σοβαρές ανακατατάξεις και αβεβαιότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πολλά ζητήματα να αφορούν και το θρακιώτικο, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό.

ThrakiSports

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό