Βούλα Ελευθεριάδου: Η ιδιώτης Γιατρός …Ρομπέν των εμβολιασμών στην Ροδόπη

Βούλα Ελευθεριάδου: Η ιδιώτης Γιατρός …Ρομπέν των εμβολιασμών στην Ροδόπη

Η Ειδική Παθολόγος από την Κομοτηνή, Βούλα Ελευθεριάδου, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποιεί εμβολιασμούς-Pfizer- σε οικισμούς μακριά από το κέντρο της πόλης, στον ορεινό όγκο, αλλά και στην πεδινή πλευρά της Ροδόπης…ως σύγχρονη Ρομπέν των … εμβολιασμών.

Ειδικά μετά την απόφαση του πρωθυπουργού για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 και με την επιβολή προστίμου, βροχή είναι τα τηλέφωνα που δέχεται για εμβολιασμούς κατ’ οίκον, ειδικά σε απομακρυσμένους οικισμούς.

«Κατακόρυφα αυξήθηκε το ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό και μάλιστα από ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο, αλλά δεν μπορούσαν να μετακινηθούν, λόγω προβλημάτων υγείας, οικονομικών κ.α.
Συναντώ δε και ανθρώπους οι οποίοι είναι διστακτικοί, λόγω του ιδιαίτερου ατομικού ιστορικού που έχουν και δεν τους έχει ενημερώσει κανείς και δεν τους έχει αναλύσει το νόημα του εμβολιασμού, αλλά και για τις παθήσεις που έχουν εξαιρεθεί από αυτόν», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Ελευθεριάδου.

Μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα και σε άλλους ιδιώτες γιατρούς, αλλά και στο δημόσιο για την αποστολή τριών με τεσσάρων κινητών μονάδων εμβολιασμού για τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

«Εγώ διατίθεμαι και καλώ και άλλους συναδέλφους να συστήσουμε ομάδες εμβολιασμού και να πραγματοποιήσουμε εμβολιασμούς σε ανθρώπους που για κάποιους λόγους δεν έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο. Όχι μόνο στη Ροδόπη, αλλά σε ολόκληρη την Περιφέρεια. Εδώ για άλλη μια φορά θα ήθελα να θίξω την απαραίτητη ύπαρξη του Οικογενειακού Γιατρού, ο οποίος θα γνωρίζει το ιστορικό της Οικογένειας και θα συστήνει, στους ασθενείς του το τι θα πρέπει να κάνουν. Είναι ώρα νομίζω η Πολιτεία να το δει σοβαρά, η πανδημία κατέδειξε την ανάγκη αυτή με πολύ έντονο τρόπο και θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό», τόνισε καταλήγοντας η κ. Ελευθεριάδου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό