Βράβευσε την Εβίνα Μάλτση για την προσφορά της ο ΓΑΣ Κομοτηνή, δώρα και από τον Άτλα !

Βράβευσε την Εβίνα Μάλτση για την προσφορά της ο ΓΑΣ Κομοτηνή, δώρα και από τον Άτλα !

Στην Κομοτηνή και τις προπονήσεις του ΓΑΣ βρέθηκε η Εβίνα Μάλτση, όπου τιμήθηκε από τον σύλλογο και τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Πεταλωτή για την προσφορά της στο ελληνικό μπάσκετ.

Η Εβίνα συνομίλησε για σχεδόν μια ώρα με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου, στους οποίους συμβούλεψε τα μυστικά της επιτυχίας στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο, ενώ απάντησε και στις απορίες τους για τα όσα έχει ζήσει στα γήπεδα της Ευρώπης και Αμερικής.

Η Ελβίνα Μάλτση πέρασε και από τις ακαδημίες του νεοσύστατου «Άτλα», μίλησε στους αθλητές του συλλόγου, μοίρασε αυτόγραφα και πήρε αναμνηστικά δώρα του νεοσύστατου συλλόγου από τον Μανώλη Δαφτσή . Μάλιστα στο ΦΒ του συλλόγου σημειώνεται : «Μεγάλη μας τιμή αποτέλεσε η παρουσία της διεθνούς αθλήτριας Εβίνας Μάλτση στην προπόνηση του Άτλα Κομοτηνής.  Ο νεοσύστατος σύλλογος μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να φέρει τα παιδιά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Η Εβίνα μίλησε στις νεαρές αθλήτριες για τα οφέλη της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και φυσικά για την μαγεία του μπάσκετ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μας δώσανε ως δώρο μία μπλούζα φούτερ του συλλόγου μας και ευχαρίστησαν την Εβίνα Μάλτση για την τιμή που τους έκανε να παρευρεθεί στο χώρο προπόνησης».

Φώτος : Paratiritis/ΦΒ  ΓΑΣ-ΦΒ Ατλας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό