Ξάνθη: Τέσσερα σκυλιά βρέθηκαν δολοφονημένα στην παραλιακή ζώνη

Ξάνθη: Τέσσερα σκυλιά βρέθηκαν δολοφονημένα στην παραλιακή ζώνη

Μια νέα φρίκη καταγράφεται στην Ξάνθη με θύματα τα συμπαθή τετράποδα της παραλιακής ζώνης.

Σύμφωνα με τη φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» εντοπίστηκαν νεκρά συνολικά 4 σκυλιά στη Σκάλα Αβδήρων, τον Άι Γιάννη και το Πόρτο Μόλο, ταυτόχρονα.

Αναλυτικά οι «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» αναφέρουν:

«Είναι από τις φορές που δεν ξέραμε πως και τι να γράψουμε και πως να το περιγράψουμε και πως να συμμαζέψουμε τον θυμό μας για αυτά που βλέπουμε στις φωτογραφίες και πως να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις μας που χάθηκαν μέσα στις περιγραφές που ακούσαμε, έτσι ώστε να ανεβάσουμε ένα κόσμιο κείμενο.

Τέσσερα νεκρά σκυλιά που ζούσαν σε διαφορετικά σημεία της περιοχής

Σκάλα Αβδήρων

Άι Γιάννη και

Πόρτο μόλο, βρέθηκαν όλα μαζί πεθαμένα.

Τα δύο φαίνονται στις φωτογραφίες ,το τρίτο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μας κοιτάζει στην φωτογραφία και ήταν κι αυτό νεκρό, καθώς και το τέταρτο που είναι αυτό το κουτάβι που τρώει μαζί με τα αδερφάκια του και ήταν τόσο πολύ σακατεμένο και παραμορφωμένο στο πρόσωπο που με δυσκολία το αναγνώρισαν.

Κάποιο είχε σύρμα δεμένο στο πόδι, το έσυραν με αυτό το σύρμα και το άφησαν στο σημείο με τα νεκρά .

Αγνοούνται τα σκυλιά που βλέπετε στις υπόλοιπες φωτογραφίες και ζούσαν στην ίδια περιοχή και ακόμα ως αυτή την ώρα τα ψάχνουν.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, στην περιοχή κυκλοφορεί ανθρωπόμορφο αλλόκοτο τέρας που ζει ανάμεσα σε ανθρώπους φυσιολογικούς.

Τα πράγματα είναι επικίνδυνα πλέον. Όποιος το έχει δει ή το γνωρίζει αυτό το τέρας που τα έκανε αυτά τα τερατουργήματα, ας κάνει αυτό που πρέπει.

Ο αντιδήμαρχος πρέπει εξ άπαντος να κάνει μήνυση και ό,τι άλλο μπορεί μαζί με την Αστυνομία. Εδώ μιλάμε για εγκλήματα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό