Ξεκαθαρίζουν οι αντίπαλοι Πανθρακικού, Άρη Πετεινού και Ιπποκράτη στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Ξεκαθαρίζουν οι αντίπαλοι Πανθρακικού, Άρη Πετεινού και Ιπποκράτη στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Τους αντιπάλους τους από την Aνατολική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική περιμένουν να μάθουν οι Πανθρακικός στην Ροδόπη, ο Άρης Πετεινού από την Ξάνθη και ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης από τον Έβρο.

Ηδη ο Αρης Πετεινου πανηγυρίζει και τυπικά το πρωτάθλημα ενώ για Πανθρακικό και Ιπποκράτη είναι μόνο μαθηματικές οι πιθανότητες μη κατάκτησής του. Ωστόσο αυτή δεν σημαίνει και αυτόματη άνοδο στην Γ’ Εθνική όπως τα προηγούμενα χρόνια, αφού από την τρέχουσα σεζόν επιστρέφουν τα μπαράζ των πρωταθλητών των ΕΠΣ. Οι τρεις πρωταθλητές των ΕΠΣ της Θράκης θα αγωνιστούν με τους πρωταθλητές των ΕΠΣ της Καβάλας, της Δράμας, των Σερρών αλλά και της Μακεδονίας (δηλαδή της Θεσσαλονίκης), ώστε οι τρεις εκ των επτά να ανέβουν στην Γ’ Εθνική μέσω μπαράζ που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Ο όμιλος Θεσσαλονίκης- Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα έχει 7 πρωταθλητές και θα γίνει ένα μίνι πρωτάθλημα όπου η κάθε πρωταθλήτρια ομάδα θα δώσει 6 αγώνες – τρεις στην έδρα της και τρεις εκτός έδρας μετά από κλήρωση, η οποία θα αναδείξει και την σειρά των αγώνων. Οπως έχει καθιερώσει το ThrakiSportS, επιχειρούμε για ακόμα μια εβδομάδα να ρίξουμε μια ματιά τι συμβαίνει στους άλλους νομούς από τους οποίους θα προκύψουν οι αντίπαλοι των τριών ομάδων τις Θράκης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουμε μετά το Πάσχα.

Στην Καβάλα ο Βύρωνας την Κυριακή πήρε το ντέρμπι στην Ελευθερούπολη απέναντι στον Ορφέα και λογικά καθάρισε το πρωτάθλημα, ενώ στις Σέρρες θα παλέψουν στα πλέι οφ η Αμμουδιά και οι Σέρρες 1800. Στην Δράμα θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ με 6 ομάδες από τους δυο ομίλους της Α’ Κατηγορίας, ενώ στην Θεσσαλονίκη φαβορί μέσω των πλέι οφ είναι ο πολύ ισχυρός Καμπανιακός που καλό είναι να αποφύγουν οι ομάδες της Θράκης και η Αναγέννηση Επανομής που προηγείται στον άλλο όμιλο. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
1. Βύρων Καβάλας 44 (19 Αγώνες)
2. Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου 37 (20 Αγώνες)
3. Ορφέας Ελευθερούπολης 35 (18 Αγώνες)

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΕ Αμπελοκήπων 31 (14 Αγώνες)
2. ΑΕ Καλαμπακίου 30 (15 Αγώνες)
3. Ορφέας Χωριστής 28 (15 Αγώνες)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Δόξα Πετρούσας 35 (14 Αγώνες)
2. Προσοτσάνη 35 (15 Αγώνες)
3. Δόξα Βόλακα 29 (15 Αγώνες)

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΠΛΕΙ ΟΦ)
1. Ηρακλής Αμμουδιάς 57 (9 Αγώνες)
2. Σερρες 1800 57 (9 Αγώνες)
3. Ηρακλής Χειμάρρου 50 (9 Αγώνες)

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΛΕΙ ΟΦ)
Α ΟΜΙΛΟΣ
1. Καμπανιακός 11 (2 Αγώνες)
2. Ιωνικός 5 (2 Αγώνες)
3. Κεραυνός Ωραιοκάστρου 4 (2 Αγώνες)
4. ΑΕ Ευόσμου 1 (2 Αγώνες)
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Αναγέννηση Επανομής 9 (2 Αγώνες)
2. Παύλος Μελάς 6 (2 Αγώνες)
3. Αχιλλέας Τριανδρίας 4 (2 Αγώνες)
4. ΑΟ Καρδίας 1 (2 Αγώνες)

Κομπακ/ΘράκηΣπορτς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό