Ξεκινάει η δίκη Λιγνάδη στις 11 Φεβρουαρίου – Διακοπή ενδέχεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας

Ξεκινάει η δίκη Λιγνάδη στις 11 Φεβρουαρίου – Διακοπή ενδέχεται να ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας

Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, είναι πολύ πιθανό να ζητήσει διακοπή της δίκης (δηλαδή, εκδίκαση της υπόθεσης εντός διαστήματος ενός μήνα) λόγω φόρτου εργασίας.

«Είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμά μου, θα ζητήσω διακοπή εντός μηνός, όχι αναβολή. Δέχομαι αφόρητη πίεση από τον κ. Λιγνάδη για να ξεκινήσει η δίκη. Έχω την ίδια μέρα Μεικτό Ορκωτό και την επομένη αρχίζει η δίκη Τοπαλούδη» είπε ο κ. Κούγιας.

Εξάλλου, η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τρίπολης στον Κορυδαλλό, που ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει εν τέλει μία ημέρα πριν τη δίκη, δηλαδή την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Το σχέδιο μεταγωγής στην Αθήνα και το 24ωρο σχέδιο προστασίας του σκηνοθέτη έχουν ήδη καταρτιστεί, ενώ αυξημένα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να υπάρχουν εντός του δικαστηρίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό