Ξεσπά η οικογένεια της Τζένης Κασαπιάν ζητώντας δικαιοσύνη

Ξεσπά η οικογένεια της Τζένης Κασαπιάν ζητώντας δικαιοσύνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κομοτηνή από όπου καταγόταν η άτυχη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα Κέρκυρας, μετά από δυστύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης.  Ο γιος της ζητά δικαιοσύνη και τονίζει ότι «το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι».

Η οικογένεια της 62χρονης αναζητά ευθύνες, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο γιος της:

«Mια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι.

Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν», ανέφερε για το ατύχημα ο γιος του θύματος.

Οι φίλοι της άτυχης γυναίκας έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο δραστήριο, με αγάπη στον χορό και το θέατρο. Ήταν η ψυχή της Κομοτηνής. Η Ελληνίδα αρμενικής καταγωγής και δασκάλα αγγλικών, είχε δυο γιους και δυο εγγονάκια που τα λάτρευε.

Σύβοτα: Στην πτώση οφείλεται ο θάνατος της άτυχης δασκάλας

Στην πτώση οφείλεται ο θάνατος της 62χρονης, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διεξήχθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Η έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στο λιμεναρχείο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας θέλουν να μάθουν τι έφταιξε και η 62χρονη έχασε τη ζωή της κάνοντας θαλάσσιο αλεξίπτωτο. Ζητούν απαντήσεις για το αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας. Το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας έχει συγκροτήσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα εξετάσουν τους ιμάντες.

 

“Προσπάθησα να τη σώσω μέχρι τέλους”, λέει ο χειριστής

Από την πλευρά του, ο χειριστής του σκάφους ισχυρίστηκε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα καθώς και ότι προσπάθησε μέχρι το τέλος να σώσει την άτυχη καθηγήτρια.

“Μέχρι να φτάσει το αλεξίπτωτο από το σκάφος στα 30 μέτρα δεν είχε βάλει αέρα και έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Την κυνηγούσα με το σκάφος, πήγαμε να πνιγούμε. Το σκάφος πήγε να το πάρει, από τύχη ζήσαμε. Έκανα ό,τι μπορούσα. Προσπαθούσα ασταμάτητα να τη σώσω μέχρι τέλους. Ήθελα μόνο να τη σώσω“, δήλωσε σε κατάσταση σοκ.

enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό