Ξέσπασμα Κακουλίδη: «Τη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων για τη γενοκτονία την σταύρωσαν, αυτήν της Δόξας Ορεστιάδας για γκέι και Παλαιστίνη την δοξάζουν»

Ξέσπασμα Κακουλίδη: «Τη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων για τη γενοκτονία την σταύρωσαν, αυτήν της Δόξας Ορεστιάδας για γκέι και Παλαιστίνη την δοξάζουν»

Οι πολιτικές απόψεις και θέσεις του προέδρου του Πόντου Θρυλορίου και παλιότερα της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλη Κακουλίδη είναι λίγο – πολύ γνωστές. Ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει στην υπόθεση της φανέλας για την ποντιακή γενοκτονία που απαγορεύθηκε, με αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας και τον αφανισμό της.

Από την πρώτη στιγμή που αναδείχθηκε μέσω του ThrakiSportS, μια εβδομάδα πριν, το θέμα με τις νέες φανέλες της Δόξας Ορεστιάδας που και αυτές περνούν πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα, για την Παλαιστίνη αλλά και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, ο ίδιος αντέδρασε εκφράζοντας στα social media την αντίδρασή του.

Την Παρασκευή ωστόσο (26/11) ξέσπασε από τον προσωπικό του λογαριασμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εκφράζει παράπονο για την μικρή κατά την γνώμη του ανάδειξη του θέματος της φανέλας για την ποντιακή γενοκτονία και την μεγάλη που έχει υπάρξει πανελληνίως για αυτές της Δόξας Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Από την μία η φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων που τιμά την γενοκτονία του Ελληνισμού στον Πόντο και από την άλλη οι φανέλες της Δόξας Ορεστιάδας που τιμούν την Παλαιστίνη και τους ομοφυλόφιλους!!Από την μία η ΠΑΕ Ποντίων αποβλήθηκε από τα αθλητικά δρώμενα για την ιστορική φανέλα και από την άλλη η Δόξα Ορεστιάδας τιμάται από τα ΜΜΕ όλης της χώρας…Ανωμαλία η κάτι άλλο συμβαίνει στην πατρίδα μας !!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό