Ξύλο on air στην Αλεξανδρούπολη: «Κ#λοχ@νεία, εμένα δε θα με βαράτε»

Ξύλο on air στην Αλεξανδρούπολη: «Κ#λοχ@νεία, εμένα δε θα με βαράτε»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ανέγερση κτηνοτροφικής μονάδας πραγματοποίησαν κάτοικοι του Απαλού Αλεξανδρούπολης, η οποία όμως κατέληξε σε… επεισόδιο μάλιστα μπροστά στην κάμερα.

Οι πολέμιοι της δημιουργίας της εν λόγω μονάδας, υποστηρίζουν πως λόγω ύπαρξης σπιτιών σε κοντινή εμβέλεια από την μονάδα, η μυρωδιά από τα 300 πρόβατα που ανανένεται να φιλοξενηθούν θα είναι ανυπόφορη για τους κατοίκους, ενώ και σε περίπτωση βροχής οι ακαθαρσίες των ζώων θα οδηγούνται στα σπίτια των ανθρώπων αλλά και στο σχολείο που βρίσκεται επίσης κοντά δημιουργώντας πρόβλημα για την υγεία.

Όλα αυτά εκφράστηκαν σε μια μικρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο της μονάδας, ώσπου έφτασε εκεί σε κάποια φάση και ο ιδιοκτήτης της έκτασης, την οποία και έχει νοικιάσει στον άντρα που έχει τα ζώα. Κουβέντα στην κουβέντα, όπως ήταν αναμενόμενο η ένταση ανέβηκε και η λεκτική αντιπαράθεση είχε σαν αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αρχικά τα γαλλικά και στη συνέχεια τα σπρωξίματα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί έπεσαν κλωτσιές και χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση/News

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό