Υπόθεση Πάτρα-Λύτρας: Υπάρχουν κενά και τρομερά λάθη στην υπόθεση…

Υπόθεση Πάτρα-Λύτρας: Υπάρχουν κενά και τρομερά λάθη στην υπόθεση…

Στην υπόθεση «θρίλερ» των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο». Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε και για το ζήτημα της εγκληματικότητας στην κοινωνία και πως μπορεί να επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές.

Αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο ων τριών μικρών κοριτσιών, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι «έχουν γίνει τρομερά λάθη στη συγκεκριμένη υπόθεση από όλους. Υπάρχουν κενά. Περιμένουμε τις δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις για τα άλλα δύο κορίτσια από όπου μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία. Ότι υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο υπήρχε. Το πώς δόθηκε μένει να αποδειχθεί. Αυτό που περιμένω και νομίζω ότι θα προκύψουν πολλά θέματα με την Τζωρτζίνα είναι από τις ιατροδικαστικές που θα προκύψουν».

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. «Δεν ξέρω εάν θα παίξει ρόλο στις εκλογές το θέμα της ασφάλειας. Εύχομαι να μην υπάρχει προσανατολισμός γιατί βλέπουμε ότι έχουμε ξεφύγει από τα σοβαρά θέματα και ασχολούμαστε υπερβολικά με την εγκληματικότητα και με συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για την εγκληματικότητα, έχουμε 26 συμβόλαια θανάτου και δεν έχουμε ούτε έναν κατηγορούμενο όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι τέλεια εγκλήματα απλώς η αστυνομία αντί να μπαίνει στη διαδικασία συλλήψεων, αφήνει να το «ξεκαθαρίσουν» μόνοι τους. Αυτό όμως δεν είναι δικαιοσύνη. Προκύπτει ότι υπάρχει μία «βεντέτα». Αυτές οι 26 εκτελέσεις τα τελευταία χρόνια, δεν καθιστά «δύσκολη» μία δολοφονία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο σε όλη αυτή την αιματοχυσία», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό