Υπόθεση Πάτρα-Όθων Παπαδόπουλος: Όσα είπε για το αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες μέρες αλλά και την χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα τη στιγμή της διασωλήνωσης

Υπόθεση Πάτρα-Όθων Παπαδόπουλος: Όσα είπε για το αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες μέρες αλλά και την χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα τη στιγμή της διασωλήνωσης

Για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα από το προσωπικό του νοσοκομείου στο Ρίο μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος.
Όπως σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος «η κεταμίνη χορηγήθηκε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας», γεγονός που περιλαμβάνεται στη δικογραφία -κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν είναι υπεύθυνες για το θάνατο της 9χρονης οι δύο παλαιότερες δόσεις» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της 33χρονης. «Ωστόσο στις 29 Ιανουαρίου έχουμε διασωλήνωση, στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, όμως δεν έχουμε χορήγηση κεταμίνης» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν γνώριζε για την κεταμίνη, καθώς δεν ήταν μεταξύ αυτών που είχαν συνταγογραφήσει οι γιατροί για τη χορήγηση στο σπίτι.

Σχετικά με το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, ο δικηγόρος της υπογράμμισε ότι είναι σε αναμονή των τεχνικών εκθέσεων που θα επισυνάψουν στο αίτημα αποφυλάκισης. «Η αίτησή μας θα πρέπει να είναι εμπεριστατομένη, να έχει έγγραφα που τη συνοδεύουν, είμαστε εν αναμονή και περιμένουμε για να τύχουμε καλύτερης υποστήριξης του αιτήματός μας» συμπλήρωσε.

Για το χρονικό πλαίσιο που θα γίνει το αίτημα αποφυλάκισης ο κ. Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό