Υπόθεση Πισπιρίγκου: Έρχονται όλα.. “τούμπα”! Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα καταρρίπτει την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Ίριδας

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Έρχονται όλα.. “τούμπα”! Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα καταρρίπτει την ασφυξία ως αιτία θανάτου της Ίριδας

Σε τεράστιο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των θανάτων των τριών μικρών παιδιών στη Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα τα φέρνει όλα τούμπα και απορρίπτει τους ισχυρισμούς των άλλων δύο ιατροδικαστών λέγοντας πως η αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας είναι απροσδιόριστη.

Όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεση της η Αγγελική Τσιόλα

Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6,5 μηνών Ίριδας.

Το “Χαμογέλα και Πάλι” στο Mega μετέδωσε την εν λόγω κατάθεση, η οποία βάζει “φωτιά” στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Τι λέει για του άλλους δύο ιατροδικαστές η Αγγελική Τσιόλα

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου».

«Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».

Πηγή: topneagr.fbe.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό